Waar ben je naar opzoek?

Last minute Vaderdagcadeau

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Last minute Vaderdagcadeau

Moederdag ligt inmiddels een paar weken achter ons. Nu is het tijd om de vaders in het zonnetje te zetten. Mijn kinderen zijn al thuisgekomen met zelfgemaakte cadeautjes op school. Super leuk is dat want het cadeautje moet op een geheime plek verstopt worden en ondertussen vertellen ze papa al waar en dat het een geheimpje is. Heerlijk die eerlijkheid van kinderen!

Ontbijt op bed

Morgen is het dus alweer Vaderdag! Naast de zelfgemaakte cadeautjes is het ontbijt op bed ook populair. Mijn wederhelft houdt niet zo van gesmeer in bed dus verassen we hem maar met een uitgebreid ontbijtje met het hele gezin. Als het lukt en uitkomt bezoeken we op Vaderdag ook altijd de opa’s.

Origineel Vaderdagcadeau

Naast de geknutselde cadeautjes en het uitgebreide ontbijt ben ik ook altijd op zoek naar een cadeautje voor papa. Ik vind het leuk om met een origineel vaderdagcadeau aan te komen. Gewoon omdat we dat leuk vinden om voor elkaar te doen. Ik vind het leuk om af te wijken van het standaard geurtje of de douchegel en iets bijzonders te bedenken voor Vaderdag. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke dingen online te vinden. Wat dacht je van een chique en stijlvol twee- of driedelig maatpak? Een cadeau dat hij waarschijnlijk niet zal verwachten 😉

Origineel vaderdagcadeau

Cadeau tips

Vind je een maatpak net wat teveel van het goede? Kijk dan eens tussen het ruime assortiment aan accessoires die Dobell biedt. Overweeg een set manchetknopen, bretels of een overhemd in ieder gewenste stof en kleurstelling, cadeau te doen. Bekijk het assortiment, de kleuren en de beschikbare maten. Je staat er versteld van hoe betaalbaar het is!

Fijne Vaderdag!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen