Waar ben je naar opzoek?

Het is weer bijna Vaderdag. Misschien ben je al lang en breed klaar, misschien moet je nu even slikken omdat het je even was ontgaan. Maar geen paniek! Je bent op de goede plek. 4x een gratis Vaderdag cadeau die je vandaag nog kan fixen!

Gratis vaderdag cadeau

Het is bijna weer Vaderdag. Heb jij met de kinderen al een vaderdag cadeautje in huis gehaald? Je kan met een budget de leukste cadeautjes kopen maar je kan natuurlijk ook een gratis Vaderdag cadeau scoren.

Een eigen verhaal voor papa

Heeft je kind veel fantasie en verzint hij of zij de hele dag verhalen? Wat is er dan leuker om papa zijn eigen verhaal te geven? Wordt papa bijvoorbeeld de superheld van het verhaal, of de prins die de prinses komt redden? Alles kan, als papa maar in de hoofdrol zit! Even uittypen, printen, op de voorkant een mooie tekening, klaar! Een super leuk idee om een ‘de beste papa van de wereld’ verhaal te schrijven met papa in de hoofdrol.

De Papa spelen: een sportief en gratis Vaderdag cadeau

Staat papa niet zo graag in het middelpunt van de belangstelling? Organiseer dan de Papa Spelen. Verzin een aantal obstakels voor de kinderen, zoals wie het hardst een rondje om het huis of in de buurt kan fietsen, wie er het mooiste papa kan natekenen, als ze wat ouder zijn wie het beste een stukje kan voorlezen, of misschien zelfs wel wie het beste ei kan bakken. Papa is de jury en beslist uiteindelijk wie de Papa Spelen wint! Een klein prijsje voor de winnaar (of gewoon een dikke kus van papa), klaar!

Picknicken (met een beetje extra)

Wordt het mooi weer? Dan heb ik nog een leuke gratis Vaderdag cadeau tip voor je. Wat is er leuker dan lekker te gaan picknicken met z’n allen! Zorg voor lekkere hapjes en lekker drinken, kleedje mee, relaxen maar! Wil je toch wat extra’s? Ga picknicken in de buurt van een speeltuin of op een plek waar kinderen zichzelf even kunnen vermaken. Pak als verrassing het favoriete biertje of wijntje in voor je lief en haal dat tevoorschijn zodra de kinderen gevlogen zijn. Extra genieten.

Gratis Vaderdag chocoladewikkel uitprinten (+ Vaderdagtips)

Zondag is het weer Vaderdag. Elk jaar vind ik het weer een uitdaging om een leuk cadeau te shoppen. Mijn kinderen zijn al wat ouder dus die komen zelf nu ook met ideetjes. Dat is wel heel tof. Ik vind…

  • Linda Bosscher

Vaderdag = uitslaapdag

Met kinderen in huis is het meestal gedaan met uitslapen. Maar omdat vaderdag om papa draait, kan je het hem voor een dag even teruggeven. Zodra de kinderen wakker zijn, ga jij uit bed en laat je manlief lekker liggen. Zo lang als hij wil. Ondertussen kan je natuurlijk een lekker ontbijtje maken voor hem, met eieren en spek (ik ben nog geen man tegengekomen die dat niet lekker vindt), of zo uitgebreid mogelijk. Wil je zelf ook meegenieten? Dan is het tijd voor een logeerpartijtje voor de kids. Bij opa en oma, voor vaderdag natuurlijk! 😉

Vaderdag cadeau labels

Heb je een leuk gratis Vaderdag cadeau gevonden en koop je er nog een cadeautje bij? Dan kun je dit cadeautje leuk inpakken met deze gratis cadeaulabels om aan het cadeau te bevestigen.

Fijne Vaderdag!

Een gratis Vaderdag cadeau is dus heel simpel. Wil je liever een tof cadeau kopen en meer dan een bloemetje geven? Dan vind je hier de leukste Vaderdag cadeaus.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen