Waar ben je naar opzoek?

Kinderen achtervolgen je overal…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Kinderen achtervolgen je overal…

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om kinderen te hebben als je ze nog niet hebt. Je kunt je er wel een voorstelling van maken maar geloof mij: het is écht anders. Het is leuk maar het is ook hard werken. En dat had ik echt niet bedacht toen ik aan het moederschap dacht. Na de geboorte van de eerste moest ik ontzettend wennen. Moederen… hoe moest dat?

Inmiddels heb ik wat ervaring… ik ben inmiddels moeder van drie kids en kan zeggen dat ik het moederschap nu wel wat onder de knie heb. Ik ben eraan gewend dat de tijd voor mijzelf minimaal is en ik 24/7 klaar moet staan voor mijn kinderen. Daar had ik in het begin erg veel moeite mee.

Een gewaarschuwd mens…

Gelukkig zijn er meer moeders die dat zo ervaren. De Australische blogger Sophie Cachia vindt dat ouders met een kinderwens ook de mindere kant moeten kennen. Daarom plaatste ze een foto van zichzelf op Instagram. Op het eerste gezicht een leuke en lieve knuffelfoto maar als je de tekst eronder leest komt je achter de ware boodschap…

https://www.instagram.com/p/BNtsT31FsKG/

Poepen met publiek

Sophie wil met deze foto de mindere kant van het moederschap delen. Het onderschrift bij haar foto luidt: “De foto lijkt op een normale schattige foto van mij en Bobby maar in werkelijkheid is de foto genomen terwijl ik aan het poepen. Ik dacht ik laat het even aan jullie weten, voor degenen die aan een kinderwens denken. Dit wordt jullie leven…” 

In minder dan een uur tijd kreeg het bericht van Sophie veel steun: duizenden likes en honderden reacties. De meesten positief!

Lees ook: Ik ben de moeder van dat kutkind…

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 18 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 1 dag geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen