Waar ben je naar opzoek?

Ik ben Kelly en wassen is mijn hobby

2 minuten lezen kelly_wildschut Kelly Wildschut
Ik ben Kelly en wassen is mijn hobby

Mijn eerste blog is al online gekomen maar ik wil mij toch, met terugwerkende kracht, nog even voorstellen. Dan weet je ook wie de persoon achter de blogs is. Mijn naam is Kelly en ik ben 39 jaar, moeder van twee kanjers van zonen van 11 en 5 jaar. Ik heb twee jaar een relatie met mijn lieve vriend. Helaas wel op afstand! Daardoor heb ik het geluk dat ik, naast mijn eigen kinderen, ook nog mag genieten van zijn zoon van 12 jaar. Ohja; en wassen is mijn hobby. Lees snel verder!

Niet Aangeboren Hersenletsel

Fulltime ben ik bezig met de zorg van mijn beide kinderen. De oudste is, toen hij 4 was, tegen de radiator gevallen en heeft nu Niet Aangeboren Hersenletsel. Mijn jongste zoon is enorm vaak ziek (geweest) en heeft onder andere door een ernstige eetstoornis een zwakker en kleiner lichaam dan zijn leeftijdsgenootjes. Dat vraagt om veel zorg en begeleiding. 

De chaos van instanties

Elke dag is verrassend druk en ik heb mezelf veel te lang weggecijferd. Inmiddels probeer ik steeds beetje bij beetje iets voor mijzelf te gaan doen en te leren dat ik er ook mag zijn. Door de chaos die instanties heet, ben ik jarenlang opgeslokt en dat heeft geleid tot veel extra stress in ons gezin. Inmiddels beginnen er steeds meer dingen op zijn plek te vallen waardoor er tijd komt voor mijzelf en dat is fijn! 

Relatie op afstand

De jongens hebben beide enorm veel doorzettingsvermogen en daar bewonder ik ze vaak om. De jongste is onze komiek en uitvinder en de oudste kijkt graag de kat uit de boom en is een grote visfanaat. Beide mannen zullen zeker voorkomen in mijn blogs. Verder wil ik jullie ook meenemen in de zoektocht naar mijn eigen ik, mijn ervaring met het doolhof van instanties en het hebben van een relatie op afstand. 

Lees ook: Nieuw verschijnsel: best friend hoppen en catfights

Wassen is mijn hobby

Zelf ben ik graag buiten in de natuur, luister graag naar muziek, ik hou van lezen, fotografeer graag (en veel), kom ik af en toe even bij in een wellness resort én van het doen van de was. Ik HOU van wassen! Het is zelfs zo erg dat als ik een slechte dag heb en ik kan mijn was buiten aan de waslijn wapperend in de wind en/of de zon ophangen ik letterlijk kan stralen en genieten!! Dat is echt mijn ding. 

Leuk dat jullie mijn blog lezen en tot snel. Trouwens; hebben jullie ook van die gekke dingen waar je echt ultiem van kunt genieten?! Dan hoor ik het graag!

Photo by Muhammadtaha Ibrahim Ma’aji from Pexels

Kelly Wildschut

Ik ben Kelly: alleenstaande moeder van twee zonen van 5 en 11 jaar oud. Sinds kort heb ik een vriend met een relatie op afstand en een bonuszoon van 12. Ook ben ik mantelzorger van mijn oudste zoon en dat is zwaar en mooi tegelijk. Het zorgt voor diversiteit in mijn week. Als ik tijd over heb ga ik graag naar de spa, lees ik boeken en ik hou van fotograferen. Ook schrijf ik nog blogs voor de Hersenstichting over de ziekte van mijn zoon.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 7 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen