Waar ben je naar opzoek?

Hoogste speelpark van Europa staat in Nederland

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Hoogste speelpark van Europa staat in Nederland

Wie van spelen, klimmen en klauteren houdt kan zijn hart ophalen bij het nieuw te openen speelpark Kabonk in Breda. Kabonk opent zaterdag 14 maart haar deuren en is daarmee het hoogste speelpark van Europa. Speelpark Kabonk staat op het Breepark in Breda. Een indoor speeltuin was nog nooit zo leuk!

7 verdiepingen speelplezier

Speelpark Kabonk is 20 meter hoog en heeft een oppervlakte van ruim 3300 vierkante meter. Hier is genoeg te beleven, spelen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen. Dit alles staat met elkaar in verbinding op zeven verdiepingen. Het is waarschijnlijk het allerleukste speelpark waar je ooit bent geweest.

Er is ook aan baby’s en peuters gedacht. Beneden is er en een baby- en peuterhoek. Ook is er een trampolinepark. Een maximale leeftijd voor het park is er niet. Jong en oud is welkom!

26 tips: de leukste speelplekken in Nederland

Wat zijn de leukste speelplekken in Nederland om te bezoeken? Het is zomervakantie en prachtig weer. Blijf je thuis in Nederland of zoek je gewoon een leuk dagje uit? Dan ben je in deze blog op het juiste adres. Ik vertel…

  • Linda Bosscher

Begeleiding is verplicht

Omdat het speelpark zo groot en veelzijdig is, is het verplicht om onder de 18 jaar met een begeleider te komen. Deze begeleider moet ten allen tijde aanwezige zijn.

Pannenkoekenwaus

Als je uitgespeeld bent dan schuif je aan bij het knotsgekke en kleurrijke Pannenkoekenwaus. Dit is een gezellig pannenkoekenrestaurant naast Kabonk. De gekste creaties worden geserveerd. Van pannenkoeken tot heerlijke broodjes en Instagram-waardige milkshakes.

Kom je spelen?

Ben jij benieuwd naar dit speelpark? De officiële opening is zaterdag 14 maart. Maar… het speelparadijs is al geopend vanaf woensdag eerder die week. De entreeprijs is voor kinderen tot en met 3 jaar 5,50 euro en voor kinderen van 4 tot 14 jaar 8,50 euro. Ga je als begeleiding mee? Dan is de toegang gratis!

Bron: AD.nl

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen