Waar ben je naar opzoek?

Hoera, ik word mama!

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Hoera, ik word mama!

Als je nét zwanger bent komt er zoveel op je af! Niet alleen emotioneel, maar ook in praktische zin. Wat moet je allemaal kopen, wat is er te regelen, wanneer moet de babykamer klaar zijn? En hoe zit het met je verlof en vrije dagen? Je hoofd kan van al die dingen een beetje overlopen. Maar gelukkig zijn er online een heleboel checklijsten te vinden die je helpen goed georganiseerd te blijven. Google maar eens, dan kom je genoeg tegen.

Wipstoelen

Een van de beste uitvindingen ever vind ik wipstoelen. Het is eigenlijk de eerste echte stoel van je baby. Als je kindje erin zit, heb jij je handen vrij, maar is de baby toch dichtbij. Het is veilig voor kindjes die nog niet kunnen zitten en super handig. Wat denk je van de eerste fruithapjes? Heerlijk om je baby deze te geven terwijl hij/zij in het wipstoeltje je vrolijk ligt aan te kijken. De meeste mensen leggen hun kindje in de wipper vanaf een week of 6 à 8. Ze kunnen dan al goed om zich heen kijken en spelen met bij bijvoorbeeld speeltjes aan een speelboog. De meeste wipstoeltjes zijn geschikt tot 9 of 12 kilo (circa 8 -12 maanden). Je dreumes is dan groot genoeg voor een kinderstoel.

 

 

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 1 week geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen