Waar ben je naar opzoek?

Het plezier van een nieuwe lege agenda invullen

2 minuten lezen Kelly Wildschut Kelly Wildschut
Het plezier van een nieuwe lege agenda invullen

Al weken kijk ik er naar uit en vandaag is dan het moment aangebroken. Het invullen, bekijken en vooral genieten van mijn nieuwe agenda: een nieuwe lege agenda. Helemaal leeg! Helemaal blanco maar vooral leeg! Leeg om mooie nieuwe dagen te gaan vullen. Ik heb hem al een tijdje in huis en heb hem expres bewaard voor een mooi moment. Even lekker alleen aan de keukentafel zitten met een lekker kopje thee. ME-TIME. 

2020 wordt speciaal!

In alle drukte van de afgelopen weken en de aankomende drukte heb ik nu even me-time ingepland. Want als ik het niet plan dan race ik maar door in de drukte en hectiek van alledag. Misschien het meeste waar ik me nu op verheug is al het moois wat ik al in mijn nieuwe agenda mag gaan noteren. 2020 wordt voor onze familie en het gezin een heel speciaal jaar! 

Vier het leven

Vol gezonde spanning kijk ik uit naar het jaar waarin ik de magische leeftijd van 40 jaar zal gaan halen! Mijn partner wordt 50, mijn vader 70 jaar, mijn zwager en stiefbroer worden 40 jaar, mijn zoon wordt 12 en start van het voortgezet onderwijs, mijn oudste neef behaald de magische leeftijd van 16 én zit in zijn examenjaar! Kortom; een SUPERJAAR om naar uit te kijken!🤩

Alhoewel, niet iedereen is even blij met de bovenstaande getallen. Ik denk dat ik een van de weinige ben die er onwijs naar uit kijkt. Ouder worden is voor de meeste vaak wel een dingetje. Ik mag er dan ook niet over hebben.

De ideale agenda voor moeders: Feeling Plantastic Planner

Plannen is key, voor mij in ieder geval wel. Hoe houd je anders het overzicht met speelafspraakjes, werk en alle losse kleine taken die je niet moet vergeten? Een goede planner helpt om het overzicht te houden. En daarbij zoek…

  • Rebecca de Man

Een nieuw begin

Zelf ben ik op 27ste door een aantal Engeltjes gedragen en mocht ik toch 28 jaar worden. Dat heeft mij wel anders in het leven gezet. Ik vier sindsdien graag elk jaar dat er weer een nummertje bij mag komen. En die 40 voelt voor mij als een nieuw begin; een nieuwe ik, één ik waar ik steeds vaker trots op ben en waar ik steeds meer van begin te houden.

Dankbaar

2019 was het jaar wat ons gezin veel heeft gebracht. Een jaar geleden kwam er een grote wens van mij in vervulling en kreeg ik van een heel lief persoon een kerstpakket! Wat kon ik vroeger intens én weken genieten van elk product zodra je de doos opende. De wens om dat eens met mijn kinderen te delen werd vervuld en wat hebben ik en mijn zoons gejuicht en gedanst en met vele oeeee’s en aaahs naar alle producten gekeken. Weer opnieuw in de doos gedaan én er weer uitgehaald ☺️.

Het was een magische start van een nieuwe periode in ons leven. Het werd de rode draad die ons heel 2019 mooie dingen heeft gebracht om dankbaar voor te zijn. Wat ik mij wel steeds meer realiseer is dat de meeste dingen niet te plannen zijn en als je iets echt wilt, je het gewoon moet doen. Enjoy life! Elke dag kan zomaar je laatste zijn…

Geniet jij ook zo van het invullen van een nieuwe lege agenda of planner? 

Kelly Wildschut

Ik ben Kelly: alleenstaande moeder van twee zonen van 5 en 11 jaar oud. Sinds kort heb ik een vriend met een relatie op afstand en een bonuszoon van 12. Ook ben ik mantelzorger van mijn oudste zoon en dat is zwaar en mooi tegelijk. Het zorgt voor diversiteit in mijn week. Als ik tijd over heb ga ik graag naar de spa, lees ik boeken en ik hou van fotograferen. Ook schrijf ik nog blogs voor de Hersenstichting over de ziekte van mijn zoon.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen