Waar ben je naar opzoek?

Herfstvakantie tip: ga naar het HUP Hotel

3 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Herfstvakantie tip: ga naar het HUP Hotel

De zomer is voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. Het is tenslotte alweer bijna herfstvakantie. Blijven jullie lekker thuis of gaan jullie er als gezin op uit? Zo ja: dan hebben wij een geweldige tip voor een (korte) vakantie in eigen land. Het… HUP Hotel! Pluspunt: Een leuk, sportief hotel voor het hele gezin. Je hebt hem al eens eerder voorbij zien komen op Love2BeMama en omdat we er nog steeds zo enthousiast over zijn, geven we je opnieuw deze herfstvakantie tip mee.

We hebben dankzij de corona-periode eigenlijk een beetje teveel op onze gat gezeten. Niet zo gek, want zeker in de eerste maanden was er gewoonweg niets te doen! Ook in de zomervakantie hebben veel gezinnen hun oorspronkelijke plannen moeten herzien. We hebben er allemaal het beste van gemaakt, maar ik kan me zomaar voorstellen dat je ‘vakantiegevoel’ nog niet bepaald bevredigd is. De herfstvakantie biedt gelukkig genoeg gelegenheid om er nog even lekker op uit te gaan met de kinderen. En waar kan je dit beter doen dan in het HUP Hotel? Het sportiefste (en stiekem ook leukste) hotel van Nederland. We geven je vijf redenen waarom je de komende vakantie (of misschien zelfs voor een weekendje) naar dit hotel moet gaan.

Herfstvakantie tip: Ga naar het HUP Hotel

In het kort: het HUP Hotel vindt je in het Brabantse Mierlo. Speelhallen, sportvelden, plekjes waar je lekker kan eten en borrelen…
Er is bijna niets wat je in het HUP Hotel niet kan vinden. Het is met recht een geweldig, sportief en actieve vakantie voor het hele gezin!

Wij gingen naar het sportiefste hotel van Nederland

In januari, het lijkt alweer zo lang geleden, werden wij uitgenodigd door het sportiefste hotel van Nederland: familiehotel HUP in Mierlo. We zouden met ons vijven gaan, niet wetende dat we gezinsuitbreiding zouden krijgen. Uiteindelijk bleven de mannen thuis om…

  • Linda Bosscher

Waarom naar het HUP hotel gaan?

Reden 1: Binnen sporten en binnen spelen

HUP Hotel staat op maar liefst 10.000 m2 grond! Hier vind je voetbalvelden, speelplekken, zwembad en bowlingbaan. We weten allemaal hoe wisselvallig het Nederlandse weer kan zijn, dus HUP heeft hier handig op ingespeeld met genoeg binnenfaciliteiten. Zo kunnen de kinderen (en ouders) zich ook met slecht weer goed vermaken. Heel belangrijk, want laten we eerlijk zijn: verveling is het laatste wat je wil als je op vakantie bent, dus de inpandige Monkeytown komt letterlijk als geroepen! Tijd voor een iets rustiger activiteit? Bij de Kidsclub kunnen ze heerlijk knutselen en tekenen.

Reden 2: Na het spelen lekker relaxen

Oke je gaat natuurlijk niet alleen maar op vakantie om actief te zijn. Zoals HUP het zelf al zo mooi zegt: ‘Relaxen is ook een sport’.
Fijn! Want zo is er eindelijk een sport waar ik ook goed in ben. Zo kan je zelf lekker rustig een drankje doen, terwijl de kinderen zich vermaken. Het toppunt van een echte vakantie. Fijn!

Reden 3: Lekker eten!

We love food! Bij HUP kan je heerlijk eten. Er zijn fijne restaurants en je kan zelfs kiezen om je eten af te halen om lekker relaxt op de kamer te eten. De menu’s zijn gevarieerd en hebben altijd wel iets lekkers en gezonds op de kaart staan. Ik bedoel: extra corona kilo’s zit niemand meer op te wachten toch?

Reden 4: Sportfaciliteiten voor volwassenen

Ja, je kan ook als volwassene gewoon lekker aan de slag bij HUP. Fitness, Squash en later even afteren in de sauna. Zo blijf je zelf (als je dat wil) ook lekker in shape zelfs al ben je op vakantie.

Reden 5: De omgeving

Zeker als je langer in het HUP hotel verblijft is het een aanrader om eens te kijken naar wat je zoal kan doen in de directe omgeving. Zo liggen Eindhoven, Toverland en de Efteling in de buurt van het hotel of kan je gewoon lekker struinen in de bossen van Mierlo. Al met al is het een aanrader om zeker even een dagje elders door te brengen. Tenslotte is Brabant het nog altijd waard om gezien te worden.

Dus zoek jij een leuk uitje voor in de Herfstvakantie? Dan is deze herfstvakantie tip één om te onthouden. Neem zeker een kijkje op HUP hotel. Gegarandeerd plezier en een leuke tijd. Gelukkig ook helemaal coronaproof. We houden ervan!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 4 maanden geleden
  • 1 minuut lezen