Waar ben je naar opzoek?

Herfst is coming, tijd voor nieuwe outfits!

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Herfst is coming, tijd voor nieuwe outfits!

Hebben jullie dat nou ook? Dat je na de zomervakantie die kledingkast van de kids gaat opruimen en merkt dat de herfst- en winterkleding van vorig jaar gewoon allemaal te klein is geworden? Niet zo gek natuurlijk, want de kinderen groeien als kool. Soms lijkt het ook wel alsof dat in de zomer sneller gaat dan in de donkere maanden van het jaar.

Afijn, tijd voor nieuwe kleding. Gelukkig vindt die van mij het het nog prima ik als online nieuwe outfits aanschaf. Alhoewel ik wel merk dat er zo langzaam aan wat meer eigen smaak wordt ontwikkeld, valt mijn keuze meestal wel in goede aarde. Ben benieuwd hoe lang dit nog goed blijft gaan!

Een leuk merk is B.Nosy bij wildstore.nl; je zoon of dochter is helemaal bij de tijd in kleren van dit fijne merk. De collectie is heerlijk fris en kleurrijk en ideaal om mee te combineren. Zo maak je iedere outfit uniek! De stijlen die B.Nosy gebruikt, spelen in op de laatste mode. En natuurlijk zitten ze perfect, zodat er lekker mee gespeeld kan worden. Je ziet bij B.Nosy veel leuke prints, designs, toffe accenten en ook is er veel oog voor detail.

Als je nog een kleintje in huis hebt is Dirkje een heerlijk merk. Van stoere pakjes, shirtjes en jeans tot stijlvolle bloesjes en jasjes, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in de collectie. Ook heeft Dirkje voor de allerkleinsten een collectie met newborn artikelen. Of je nu een kraamcadeautje zoekt of je eigen kinderen een unieke look wilt geven: Dirkje is perfect!

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen