Waar ben je naar opzoek?

Heb jij een passende zorgverzekering?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Heb jij een passende zorgverzekering?

Sinds een half jaar lopen we bij de orthodontist. Mijn zoon moest een beugel. Zijn kaak staat namelijk niet ver genoeg uit elkaar dus heeft hij een ‘vlinder beugel’ aangemeten gekregen. Daarna is het de bedoeling dat hij een blokjesbeugel krijgt. Het traject is nog maar net begonnen dus we mogen nog even… Ik heb in mijn tienerjaren ook een beugel gehad en had daar nooit veel moeite mee. Het resultaat mag er zijn! Ik vind het daarom ook belangrijk dat hij de beugel ook goed gaat dragen en daar zelf zijn verantwoordelijkheid in neemt. Tot nu toe gaat het goed… Heb jij een passende zorgverzekering?

Beugel kinderen

Dat hij een beugel moest was wel duidelijk. Het enige probleem was dat wij niet op tijd onze verzekering hadden aangepast. Dat mag, bij sommige verzekeraars, helaas maar één keer per jaar en het plaatsen van een beugel kon niet wachten. Niet slim! Ik ben mij nu dus ook aan het verdiepen in een andere verzekering en een aanvullende verzekering waarbij orthodontie gedekt is. Ik had er altijd veel moeders over horen praten maar ik dacht dat het nog een ver van mijn bed show was. Die beugel kwam eerder dan verwacht!

 Welke verzekering kies je?

Het vinden van een passende verzekering is nog wel een klusje. Want wat verzeker je wel? Wat niet? En voor wie wel en niet? Met een gezin van vijf is het best lastig kiezen. Onze dochter zal straks ook volgen met een beugel, dat weten we nu al! We gaan dat in ieder geval al meenemen in onze keuze.

Lees ook: Ik dacht dat ik dood ging maar ik bleek zwanger! Of toch niet?

 FBTO: passend bij jou!

In mijn zoektocht kwam ik uit bij FBTO. Bij FBTO kun je een zorgverzekering  afsluiten die passend is voor jou. Ze willen de verzekeraar voor iedereen zijn. FBTO plaatst niemand in een hokje, dat is wel zo fijn. Wat je situatie ook is, jij kiest bij FBTO zelf wat je nodig hebt. Je hebt verschillende modules waar je uit kan kiezen voor een passende verzekering.

Wat ook fijn is; FBTO stelt geen medische vragen. Omdat ze een zorgverzekeraar voor iedereen willen zijn accepteren ze iedereen. En kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd met ons als ouders. De tandheelkundige zorg is met de basisverzekering verzekerd. Verder kun je je verzekering dus uitbreiden met bijvoorbeeld gezinsplanning, fysiotherapie, orthodontie (yes, voor ons!) of alternatieve geneeswijzen. Voor ons is veel niet van toepassing dus dat scheelt weer in de kosten. Aan jou de keus wat je wel en niet wil verzekeren.

Lees ook:

Wat gaat het kosten?

Op hun website kun je meteen je premie berekenen: in 2 minuten weet je wat je premie wordt. Wanneer   je een hoger eigen risico wil krijg je meer korting op je premie. Je kan helemaal zelf je zorgverzekering samenstellen. Er wordt al zoveel voor jou gekozen dus welke keuze je ook maakt, jij kiest wat bij jou past en het zijn jouw keuzes.

We gaan in ieder geval voor het einde van het jaar een nieuwe verzekering afsluiten of aanvullend bijverzekeren. Aan alle ouders de oproep om je verzekering voor komend jaar even goed onder de loep te nemen. Ga naar FBTO voor een compleet overzicht en het samenstellen van jouw verzekering met je eigen modules. Heerlijk die keuzevrijheid!

Dit is een gesponsorde blogpost.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

  • 22 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Ouders hebben stress om kleien met kinderen

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen
Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen