Waar ben je naar opzoek?

Haargroeikuur voor dikker, sterker en gezonder haar (voor foto’s!)

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Haargroeikuur voor dikker, sterker en gezonder haar (voor foto’s!)

Tijdens mijn zwangerschappen veranderde er zoveel aan mijn lichaam en ik vond het allemaal mooi en prachtig. Ik was vooral heel erg tevreden met mijn glanzende dikke lokken. Van nature heb ik namelijk erg dun haar wat heel langzaam groeit. Na mijn zwangerschappen vond ik het dan ook helemaal niet leuk dat mijn haar uit begon te vallen en laat ik het maar niet hebben over dat babyhaar dat als paddestoelen uit de grond schoot. Antennes verspreiden zich over mijn hoofd. Vreselijk irritant en het zag er niet uit…

Denk je alles gehad te hebben…

Vele jaren en drie baby’s later dacht ik het allemaal wel gehad te hebben. Mijn haar is nooit helemaal goed hersteld na mijn zwangerschappen. Frustrerend want ik doe er verder niks bijzonders mee. Ik laat mijzelf nooit een ander kapsel aanmeten, ik knip het keurig om de zes weken en ik verf het al nooit. Het enige wat ik doe is één keer per jaar een permanent erin laten zetten (de eerste paar weken vind ik het vreselijk maar daarna wordt het beter) om mijn haar wat meer volume te geven. Mijn haar is namelijk heel erg dun en slap als ik er niks mee doe. Ik vind dat heel jammer want ik zou graag een wat dikkere en langere bos haar hebben. 

Lees ook5 domme dingen die je NIET tegen een zwangere vrouw moet zeggen

De afgelopen jaren heeft mijn haar zijn ups and downs gekend. Voor de verzorging van mijn haar heb ik nu gelukkig wel de juiste routine en producten gevonden. Dat scheelt al een stuk! Maar de dunheid verdwijnt er niet door en het wordt ook niet langer. Helaas krijg ik momenteel ook weer te maken met ‘babyhaar’. Overal schieten weer plukjes haar uit mijn hoofd waar ik niks mee kan. Ik dacht dat je dat alleen kreeg na het ontzwangeren…

Ik ben nog maar 33 en zou zo graag wat meer plezier beleven aan mijn haar. Dat het van nature gezonder en dikker is en ik er zelf minder aan hoef te doen. Maar ook de gespleten punten en het haarverlies wil ik graag verminderen. 

Haargroei programma

Toen ik werd benaderd door Viviscal om hun producten te testen was ging ik mij verdiepen in hun producten en ik werd steeds enthousiaster. Dit is écht iets voor mij, dit is wat ik zoek en wat ik nodig heb. Daarom ben ik de samenwerking met hun aangegaan. Ik vertel jullie hier meer over hun producten en ik laat jullie het begin- en eindresultaat zien. Ik heb goede verwachtingen en ik zou dit jullie ook heel graag aanraden. Daarom ga ik het testen en doe ik uitgebreid verslag van het resultaat.

Viviscal Max Strenght is een haargroei supplement waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de haardikte verbeterd (HOERA!) en het haarverlies binnen 3-6 maanden verminderd. Tevens voedt het dunner haar (check!) en bevordert de haargroei van binnenuit. Vooral naar dit laatste ben ik super benieuwd want ik zou graag wat langer (al is het maar een beetje) haar willen. Vroeger had ik lang haar maar ik ben zo dom geweest om er een stukje af te knippen en nu wil het niet meer groeien *huil*. Voor het beste resultaat neem ik elke dag twee supplementen met water na een maaltijd. 

Lees ook: Ik dacht dat ik dood ging maar ik bleek zwanger! Of toch niet?

Viviscal

zegt dat gezond haar van binnenuit start en daarom zijn de supplementen. De supplementen zijn onderdeel van een ‘haargroei programma’ die je kunt uitbreiden met shampoo, conditioner en Viviscal Gorgeous Growth Elixir. Dit is een lichtgewicht, versterkende leave-in behandeling.

Werkt het? Ik ga het testen voor jou!

Viviscal werkt voor ALLE vrouwen met alle haartypen. Maar ik denk dat onder mijn volgers heel veel moeders zijn en juist die moeders spreekt dit heel erg aan. I feel you! Ik weet dat jullie ook niet zomaar wat kopen wat je niet kent dus ik zou je willen adviseren om mij te blijven volgen en het resultaat, na drie maanden, te komen bewonderen. 

Volg mij op Instagram, daar zal ik komende drie maanden ook wat vertellen over de status van mijn kuur en uiteindelijk zal ik hier het eindresultaat posten.

Ook alvast beginnen?

Wil jij ook vast beginnen met dit haargroei programma? Met deze kortingscode LindaViviscal10 krijg je korting op de producten en kun jij nu alvast beginnen met een kuur. Ik ben heel benieuwd hoe het resultaat is bij jou!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Joke zei

  Ik heb super dun en fijn haar en je kijkt zo op de hoofdhuid en ben nog maar 54
  Een mooie bob is hierdoor tot mijn grote verdriet niet meer mogelijk.
  De dure artikelen kan ik mij helaas niet meer veroorloven
  Ik hoop dat ik via jouw een beetje op de hoogte gehouden kan worden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

 • 1 maand geleden
 • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 6 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 6 maanden geleden
 • 3 minuten lezen