Waar ben je naar opzoek?

Haar verven? Gebruik natuurlijke haarverf!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Haar verven? Gebruik natuurlijke haarverf!

Ik ben geboren met rood haar. Vroeger ben ik daar ontzettend veel mee gepest. Helaas. Zo erg dat ik er alles aan wilde doen om van dat rode haar af te zijn. In mijn tienerjaren heb ik mijn haar in alle kleuren van de regenboog geverfd. Zelfs knalroze! Het was een manier om van de pesterijen af te komen.

Tot mijn 18de heb ik actief mijn haar geverfd met als resultaat dat mijn haar dor en droog werd. Toen ik 18 was ontmoette ik mijn man. Mijn haar was destijds een soort van groen / bruin (want verf hecht niet goed op rood haar). Hij had meteen door dat mijn haarkleur anders was want ik kan mijn haar wel verven maar mijn sproeten verraden wat anders…

Vanaf die tijd ben ik mijn haar niet meer gaan verven en ging ik beter voor mijn haar zorgen. Na een aantal jaren was mijn haar weer gezond en brak het niet meer af. Inmiddels ben ik bijna 34 jaar en heb ik mijn haar nooit meer geverfd. Ik ben inmiddels trots op mijn rode haar. Helaas wordt mijn rode haar door de jaren heen minder rood. Zo rood als dat ik vroeger was; zo rood ben ik nu niet meer. De roodheid van mijn haar verschilt ook nog per seizoen.

Op dit moment ben ik super blij met mijn haar en verf ik het nog niet. Maar als ik mijn haar ooit weer zou gaan verven zou ik wel kiezen voor een ander soort verf. Ik zou natuurlijke haarverf gebruiken en ik zou altijd kiezen voor een kleur die het dichtste bij mijn eigen haarkleur ligt. Voor nu is het niet aan de orde maar wie weet in de toekomst? Ik zeg nooit nooit maar op dit moment ben ik zo blij met mijn unieke rode haar!

Photo by Element5 Digital from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen