Waar ben je naar opzoek?

Grote paniek bij Fortnite spelers: het spel is op zwart gegaan!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Grote paniek bij Fortnite spelers: het spel is op zwart gegaan!

Ik heb een Fortnite speler in huis die al dagen uitkeek naar haar het nieuwe seizoen van Fortnite. Alleen vrees ik dat ik hem vanmiddag teleur moet stellen. Het populairste spel op aarde is namelijk op zwart gegaan. Op enkele minigames na, kan het spel niet meer gespeeld worden. Is het spel uit de lucht of is het een opmaat naar een nieuw hoofdstuk? Het is sowieso mysterieus want ik kan mij niet voorstellen dat het populairste spel op aarde de stekker eruit trekt…

Het einde van het populairste spel op aarde

De livestream van het spel toont niets anders dan een zwart gat met achtergrondgeluiden. In plaats van dat het nieuwe seizoen live ging verscheen het zwarte gat. Spelers zagen hoe een raket samen met andere raketten samenkwamen in een explosie en daarbij een meteoor in de spelwereld opslokten. Vervolgens verscheen er een meteoor uit een scheur in de hemel en na de explosie die hierop volgde werd alles in het spel opgeslokt in een zwart gat.

Het populairste spel op aarde is op zwart gegaan

Lees ook: Tips van moeders: hoe ga je om met gamen?

Komt er een Chapter 2?

250 miljoen spelers zijn geschokt! Livestreamsite Twitch werd overspoeld door berichten van paniek. Is dit het einde van Fortnite? We lijken er nog geen antwoord op te krijgen want ook de Twitter-pagina van ontwikkelaar Epic Games staat op zwart.

Maar echte paniek lijkt ook weer niet nodig te zijn want er is geen aankondiging geweest dat Fortnite ermee zou stoppen. Dat zou ook wel dom zijn met zoveel miljoenen fans. Er zijn verschillende aanwijzingen dat er een ‘Chapter 2’ gaat komen. Met mogelijk een nieuwe speelbare map in Fortnite.

Hoe het verder af zal lopen dat weet niemand nu. Waarschijnlijk weten we vanavond meer!

Lees ook: Wat is Fortnite? Een uitleg voor ouders en leerkrachten die er nog niks van snappen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen