Waar ben je naar opzoek?

Goedkoop en geen gezeik… Maar ook met een beetje geluk!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Goedkoop en geen gezeik… Maar ook met een beetje geluk!

Nu de goedheiligman weer vertrokken is naar zijn onderkomen in Spanje, heeft hij weer plaats gemaakt voor de gezellig verlichte kerstboom, versierd met bonte ballen en kerst-knutsels van de kids. Niet om aan te zien natuurlijk, (lees: mislukte brooddeeg sterren, een schele Jozef en Maria en een verzakte origami Engel) Maar hey! Het is wel lekker knus en gezellig zo. Het heeft wel wat om die kinderlijke manier van versieren gewoon te laten bestaan. Het bezorgt me in ieder geval altijd weer een brede glimlach wanneer ik het tafereeltje na bedtijd aanschouw, met mijn kop thee en mijn smeltende kerstkransje in de hand. The most wonderful time of the year! Het geluk straalt er vanaf.

Zullen we de feestsfeer niet verpesten? 

Helaas wordt deze gelukkige tijd van gezelligheid en feestvieren altijd zo bruut verstoord door dat ene opdringerige stemmetje op de achtergrond, dat naarmate de jaarwisseling nadert, steeds luider wordt; “Heb je je al verdiept in de verzekeringen?” Bij ons is het altijd weer een gekibbel wie zich daar in moet gaan verdiepen. Weg sfeer. Eigenlijk is het van ons beide niet echt ons ding, dus draaien we nog maar weer eens een kerstliedje op vol volume, om dat vervelende gevoel maar vooral hard en stijlvol te overstemmen en de feestsfeer vooral maar níet te verpesten. Maar zoals iedereen weet; je zult er toch een keer aan moeten geloven. Zonder verzekering geen leven. En ik heb soms al bijna geen leven door de waan van de dag. Daar kun je geen onvoorziene tegenslagen bij gebruiken.

We moeten er toch aan geloven…

DUS… schoorvoetend en met grootse tegenzin, zijn we aan de helse klus begonnen. Muziek uit. TL-licht aan. En maar eindeloos dat internet over struinen. Wat is de goedkoopste? Wie levert de beste zorg? Hoe zit dat met je eigen risico? En wil ik nog meer dingen bijverzekeren? Ach man, het duizelt me soms gewoon. Ik was maar wat blij dat man-lief dit keer het kortste strootje getrokken had. Werd ik weer een jaartje ontzien. Mijn taak was nu om hem te ondersteunen. Met koffie. Dus breng ik –trouw als ik ben- manlief al zijn vierde kop koffie en verlaat weer stilletjes de kamer, totdat hij me iets toe roept. Hij heeft het over de HEMA. Enigszins verbouwereerd staar ik hem aan. De HEMA?! Maar lieverd… we zouden een verzékering uitzoeken. Geen kerstcadeautjes.

De man heeft het over de HEMA…?

Maar nee, hij had het toch echt over de HEMA. Na een blik op zijn scherm zie ik het ook. Verrek! De HEMA biedt dus ook verzekeringen…
En daar startte een hoofdstuk van (kerst)verlichting. Sinds we ons verzekeren bij de HEMA, hebben we nergens meer omkijken naar. Ja, we hebben de twee jaar erna nog wel gecheckt of dit nog steeds de beste keus was, maar dat bleek keer op keer weer zo te zijn. Vandaar dat we het zo hebben gehouden. En daar hebben we geen spijt van gehad! Al vijf jaar op rij, verzekerd de HEMA ons trouw voor onze inboedel. En zoals mijn man het zegt: “Goedkoop, en geen gezeik”. Ideaal.

Ben jij ook zo’n geluksvogel?

In 2019 krijgen alle klanten met een HEMA zorgverzekering een jaar lang 10% extra gelukskorting op bijna alles bij HEMA. Extra, want de gelukskorting geldt bovenop alle andere aanbiedingen en acties. Nog geen zorgverzekering bij HEMA? Proef dan nu het geluksgevoel, wat je een jaar lang kan voelen, door met 10% extra gelukskorting je aankopen te kunnen doen bij de HEMA winkel en webshop.
Hoe? Klik dan eens op deze link!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

  • 14 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen