Waar ben je naar opzoek?

Goed nieuws voor de Frozen fans!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Goed nieuws voor de Frozen fans!

Nieuwe Frozen film

Er is goed nieuws voor de Frozen fans, voor groot en klein. Is bij jullie thuis de Frozen DVD ook al grijs gedraaid? Elsa, Anna en Olaf komen met een nieuwe Frozen film. 

Kerstsferen

De nieuwe Frozen film gaat niet gedraaid worden in de bioscoop maar thuis op de buis. Verder weten we weinig over de nieuwe film. Eerst komt de film uit in Amerika en zal het op de Amerikaanse televisie gedraaid worden en het zal vast niet lang duren voordat hij dan naar Nederland komt.

De planning voor de film is dat hij pas uitkomt rondom Kerst. Het is dan ook niet gek dat de film waarschijnlijk in kerstsferen zal zijn. Kortom: er komt een nieuwe Frozen film maar hoe en wat? Daar weten we het fijne nog niet van…

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Geldzaken

Budgettips huishouden: 8 geldbesparende tips!

  • 11 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Tieners & Pubers

De lichamelijke ontwikkeling van een puber

  • 13 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Tieners & Pubers

12 jaar kind en alle ontwikkelingsfases

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen