Waar ben je naar opzoek?

Gezocht: moeders met een (persoonlijk) verhaal

4 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Gezocht: moeders met een (persoonlijk) verhaal

Op Love2BeMama vertellen wij het verhaal van (andere) moeders. We hebben een team vaste bloggers maar we zijn altijd op zoek naar unieke verhalen, interviews voor rubrieken, moeders die taboes willen doorbreken of hun bevallingsverhaal willen vertellen. Voor verschillende rubrieken zoeken wij moeders die eenmalig hun verhaal willen doen of willen meewerken aan een interview. In deze blog lees je waar we jou voor zoeken! En werk je mee aan een interview of deel je je verhaal en wordt deze geplaatst? Dan krijg je van ons een Love2BeMama goodiebag opgestuurd!

Let op:
Alle verhalen kunnen anoniem gedeeld worden. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.
Dit kan altijd wel even duren i.v.m. het verwerken van de vele aanvragen.
Voordat de blog geplaatst wordt krijg je hem altijd eerst te lezen.

Persoonlijke verhalen

LoveBeMama is gemaakt door moeders, voor moeders. Wij plaatsen graag je persoonlijke verhaal. Dit kan natuurlijk anoniem! Geef je op voor een rubriek en wij nemen contact met je op.

Rubriek: De agenda van een moeder…

Het moederschap en de hele planning voor werk, kinderen en huishouden is vaak een militaire operatie. We hebben al eens een aantal weekplanningen van moeders gedeeld. Deze rubriek willen we weer nieuw leven inblazen. Wil jij je agenda / weekplanning delen en andere moeders hiermee inspireren? In deze rubriek delen wij de verhalen van moeders hoe zij de ‘ballen hoog houden’.

Wil jij meewerken? Leuk! Ik zou je willen vragen om onderstaande vragenlijst in te vullen en wij nemen dan contact met je op.

Rubriek: Waar doet ze het van?

De rubriek Geldzaken is dit de aftrap voor ‘waar doet ze het van?’. In deze rubriek delen moeders hun inkomsten en uitgaven, vertellen ze wat ze doen met hun geld, geven ze tips en laten ze weten of ze rondkomen met een gezin met kinderen. Een voorbeeld van Annemarie (die 100.000 euro spaargeld heeft) kun je hier lezen.

Wil jij de Love2BeMama lezers een kijkje in je geldzaken geven? Dit mag ook anoniem!

Rubriek: De bevalling

Vrouwen vinden het heerlijk om bevallingsverhalen te lezen. Deze scoren altijd erg goed op Love2BeMama. Recent heeft een vader nog zijn verhaal gedeeld over hoe hij de bevalling heeft ervaren. Heb jij een bijzonder bevallingsverhaal? Dan plaatsen wij deze graag op Love2BeMama.

Rubriek: Mijn verhaal

Er is ook ruimte voor bijzondere verhalen of vrouwen die met hun verhaal een taboe willen doorbreken. Dit kan van alles zijn! Denk aan bijzondere gezinssituaties, ziekte binnen het gezin, een vader of moeder met een bijzonder beroep, verhalen van vrouwen die moeilijk zwanger kunnen worden of juist kiezen voor een andere vorm van het ‘krijgen’ van een kind. Je kunt het zo gek niet bedenken of je verhaal kun je delen in deze rubriek. Ik ben benieuwd: wat is jouw verhaal?

Rubriek: Het kinderfeestje van…

Kinderfeestjes; alle moeders weten wel dat het elk jaar weer een ‘klus’ is om dit te organiseren. Ik ben benieuwd naar jouw bijzondere kinderfeestje: thuis of op locatie. Deel je leukste kinderfeestjes hier en inspireer andere moeders. Twee keer het wiel uitvinden is niet nodig en hoe leuk is het om eens te zien hoe een andere moeder dit aanpakt. We willen natuurlijk ook je tips weten! Wil jij je leukste kinderfeestje hier delen? Vul het formulier in!

Rubriek: Het weekmenu van…

Omdat het huishouden runnen met kinderen al een hele klus is, en het elke dag nadenken over het eten een onmogelijke opgave lijkt, willen wij elke week een weekmenu plaatsen. Om andere moeders te inspireren! Ben jij een PRO in het maken van weekmenu’s en wil je je weekmenu delen? Vul het formulier in!

Rubriek: Mijn geheim!

We hebben allemaal geheimen. Ben jij een moeder met een geheim wat je wil delen? Je opgave wordt discreet verwerkt én je verhaal zal onder een andere naam geplaatst worden. Voor plaatsing laten we je eerst de preview lezen. We zijn benieuwd naar jouw geheim. Vul het formulier in!

Rubriek: De liefde

Wij verzamelen verhalen over de liefde! Hoe is jouw relatie nu je kinderen hebt? Hoe geef je je relatie vorm of welke vorm van relatie heb je? Alles is mogelijk bij deze rubriek dus we horen heel graag je verhaal!

Wil jij graag iets anders delen op Love2BeMama maar staat de rubriek hier niet tussen? Vul dan dit ‘open formulier’ in.

Bedankt alvast voor het invullen van een formulier of formulieren. Ik kijk uit naar de verhalen van moeders. Love2BeMama door moeders, voor moeders! ❤️ Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter onder deze post!

Photo by JESHOOTS.com from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen