Waar ben je naar opzoek?

Geen stress voor het Kerstdiner!

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Geen stress voor het Kerstdiner!


Ik ben gék op deze maand. Ik hou van de gezelligheid, de feestdagen, de Kerstvakantie. Kaarsjes aan, met een dekentje op de bank. Ik mis alleen de open haard nog. Maar gelukkig hebben we die volgend jaar in ons nieuwe huis wel. Zodra Sint het land uit is komt de kerstboom in huis. Ik kan niet wachten… Maar vandaag mocht ik alvast wat proeven van de sfeer. Ik heb namelijk al een Kerstmenu klaar gemaakt waar we heerlijk van hebben genoten. Ik hoor je denken: Nu al? Ik zal het je vertellen…

HelloFresh is meer dan alleen gemak

Van HelloFresh had ik een Deluxe Kerstbox ontvangen. Om alvast voor jullie uit te proberen en voor te proeven. Want Kerst is al druk genoeg en ik hou wel van gemak. En de HelloFresh box is niet alleen gemak maar ook lekker én gezond. Wil jij jezelf deze Kerst heel wat werk besparen dan kan ik je zeker aanraden om een HelloFresh Kerstbox te bestellen.

Verassende kerstmaaltijd

HelloFresh bezorgt wekelijks gezonde recepten en de bijbehorende ingrediënten bij jou thuis als jij lid bent van deze dienst. Maar met Kerst leveren ze, naast de gewone box, ook de HelloFresh Kerstbox vol met ingrediënten voor een heerlijke kerstmaaltijd.
Bij de ingrediënten krijg je ook de recepten en het is super makkelijk om een lekkere, gezonde en verrassende kerstmaaltijd op tafel te zetten. Geen gedoe met boodschappen die je overal en nergens vandaan moet halen, of je hoofd breken over het vraagstuk ‘wat eten we met Kerst?’ want dat heeft HelloFresh al voor jou gedaan. Je hebt de keuze uit diverse kerstboxen die je nu al kunt bestellen voor Kerst!

Zonder stress aan de slag!

Ik vind het ideaal! En vandaag heb ik de Kerstbox Deluxe al uitgeprobeerd. Alles wat ik nodig had, was in de box aanwezig. Op een paar basis ingrediënten na. Die iedereen wel in huis heeft! Ik had er weinig voorbereiding aan want alles was verpakt en op de recepten stond precies wat ik waarvoor nodig had. De ingrediënten heb ik per recept bij elkaar gezocht en zo kon ik snel aan de slag gaan. En dat is precies wat moeders willen. Niet teveel toestanden als het gaat om het maken van een Kerstmaaltijd. Geen stress want HelloFresh doet alle boodschappen voor je.

inhoud-kerstbox-hellofresh

De inhoud van de box bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht, een nagerecht en extra borrelhapjes. Er is genoeg van alle ingrediënten!

Alles staat op het vuur en in de oven dus ik kon het slagveld opruimen. 
Voor de kalkoenrollade heb ik mijn Crockpot gebruikt in plaats van de oven. En wat een heerlijk recept was dat zeg. Mals en verassend lekker door de vulling en de saus. Deze was binnen no time op!

hellofresh-koken

Aan tafel!

Na 1,5 uur voorbereiding en koken was de maaltijd klaar en konden we aan tafel. De kinderen hebben ook heerlijk gesmuld van de maaltijd. Gelukkig zijn het geen moeilijke eters maar het was ook erg kindvriendelijk. Vanavond hebben wel al een beetje Kerst gespeeld. En ze vonden het super gezellig!

eet-smakelijk-hellofresh

Ik was ook best trots op het resultaat. Want het zag er goed uit en het smaakte heerlijk. Natuurlijk met dank aan HelloFresh voor het bedenken van de heerlijke recepten en voor het doen van mijn boodschappen.

lekker-eten-met-hellofresh-kerstbox-deluxe

De diverse Kerstboxen zijn vanaf nu tot en met 19 december te bestellen via de website van www.hellofresh.nl/kerstbox. Je hebt de box dan voor Kerst in huis!

Winactie

Ik heb nog wat leuks voor jullie: ik mag van HelloFresh twee boxen weggeven voor 2 personen. Je hebt de keuze uit de Kerstbox Original, de Veggie, de Deluxe of de Gourmet. De boxen worden uitsluitend vrijdag 23 december en zaterdag 24 december geleverd. Hou daar rekening mee!

Welke box zou jij voor de Kerst willen winnen? Laat je reactie achter met jouw voorkeur (check de site van HelloFresh even) en deel deze blog op Facebook. en wie weet mag jij straks genieten van het gemak van een HelloFresh box.

Volg jij Love2BeMama al op Instagram?

De winactie loopt af op 14 december 2016. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • zei

  Dat lijkt me lekker, wil weleens zo’n box proberen! Gourmet is zeer welkom!

 • christa zei

  heel graag de kerstbox deluxe! lekker om naast de kerst te moeten werken (tja het werk gaat door in de zorg) me niet druk te hoeven maken over het eten en boodschappen doen!

 • Schellekens zei

  Oh njammie!!! Ik zou graag de gourmet box winnen.
  Heerlijk om samen aan tafel je eigen vleesjes te bakken.
  Hopelijk ben ik nog op tijd.. 😀

 • Sandy zei

  Heel graag zou ik de veggie box willen winnen. Het ziet er lekker uit en een bolcourgette?? Nog nooit van gehoord 🙂 Ben reuze benieuwd en het lijkt me heerlijk dat ik niet meer hoef na te denken wat klaar te maken voor de kerstdagen, want sinds we voornamelijk vegetarisch eten zijn die kerstdagen wel het lastigst.

 • Ik zou dolgraag in aanmerking komen voor de Gourmetbox. Mijn meiden vroegen: Mamma, gaan we dit jaar eens met van die pannetjes ? Ze hebben nog nooit gegourmet maar zijn al wel bezig om kleine dingetjes te leren in de keuken. Twee vliegen in 1 klap dus. Of eigenlijk meer, want mama hoeft zich ook niet druk te maken. Heerlijk !

 • Cynthia zei

  Mij lijkt de Kerstbox Veggie erg lekker. En nee, ik ben niet vegetarisch. Onbewust eet ik toch bijna dagelijks vlees, ik zou met kerst wel eens bewust géén vlees willen eten. Goede kerstgedachte toch?

 • Suzan zei

  Leuke winactie!!! Maar ja…..probleempje….heb ik geen stress voor het halen van de boodschappen, heb ik wel stress welke box ik het liefste zou willen winnen :-P. Kerstbox Deluxe lijkt mij het lekkerste, maar ook Kerstbox Original of Gourmetten is van harte welkom 🙂

 • Faiza zei

  Kerstbox voor gourmetten!! Mijn zoontje is 2e kerstdag bij mij en mijn vriend thuis en wil graag gourmetten! Dus deze doos kunnen wij zeker wel gebruiken en dan heerlijk genieten van het eten en de kerst 😀

 • Wendy Groenhuijzen zei

  Veggie box!

  Ik wil al heel lang zo’n box testen, maar een veggie pakket is net zo duur als 1 met vlees. Dat vind ik vreemd. Ik wil wel heel graag een box testen.

 • Maartje zei

  Heerlijk, kerst zonder stress. Want eerlijk gezegd, beginnen voor mij de feestdagen na december. Maar zo’n Hello Fresh box, is misschien toch wel heel handig. De Veggie, dan kan iedereen van de kerst genieten!

 • Mijn kinderen eten altijd veel beter als ze het eten zelf voor hun neus klaar gemaakt zien worden. Met kerst word er bij ons dus standaard gegourmet. Daarom doen wij graag mee voor de Hello Fresh Gourmet box.
  xxx

 • nathalie zei

  Heel graag de gourmet of de deluxe kunnen we samen genieten met twee kids en mijn man. We hebben heel veel tegenslagen gehad en kunnen helaas niet zo uitbundig kerst vieren. Het lijkt me geweldig om deze prijs te mogen winnen.

 • Sylvana zei

  Ik wil heel graag de kerstbox orginal proberen. Vorige jaar kerst hoogzwanger en geregelde weeen, waardoor we niet echt kerst hebben gevierd. Deze kerst is de eerste met ons 4e. De dag van de uitslag is 14 december, ‘mijn verjaardag.. Dus op hoop van zegen!

 • Marian Zw. zei

  Ik zou wel graag kans maken op delux kerstbox. Lijkt me echt heerlijk, niet in de rij in de winkels, geen stress over wat zullen we eten! Maar gewoon iets lekkers iit de box toveren!

 • Angelique zei

  Wat een super leuke akte!!! Mijn boer en schoonzus zijn al helemaal om,ze hebben de box nu twee maanden. Wat een enorm fijn product met een gezin met vier jonge kinderen een ware”time-safer”
  Zelf zou ik graag een Luxe uitproberen.
  En natúúrlijk mooie foto’s op mijn instagram zetten.
  Heel veel plezier met jullie actie.
  Lieve groet Angelique / angeliquestephaniefood

 • Anneloes zei

  Dank je wel!! Ik ben blij, heel blij!

 • Maaike zei

  Ohh het lijkt me zo leuk om eens zo’n box te testen! Eerste Kerstdag hebben we nog geen plannen en blijven we lekker thuis met de kindjes dus dan kunnen we gezellig met z’n vieren met een HelloFresh box aan de slag met op de achtergrond wat Kerstmuziekjes. Deluxe spreekt mij het meeste aan.

 • Esther zei

  Ik zie het vaak voorbij komen maar heb het nog nooit geprobeerd. Dit jaar zitten we één dag met kerst thuis en het zou dus fantastisch zijn als we niet hoeven na te denken over het eten. Zeker Bloem zou het super vinden om mee te helpen met het bereiden. Kerst met HelloFresh, ik ben voor! Succes allemaal!

 • Daniëlle van Loo zei

  Lijkt me leuk om de Kerst box Deluxe te proberen!

 • Mirella zei

  Lijkt me heel leuk om te proberen! De kerstbox komt de 24ste erg goed uit! Ben benieuwd!

 • Zemorah Heining zei

  Mijn man en ik hadden het er al over; hoe gaan we iets lekkers op tafel zetten zonder stress? Heerlijke recepten bij Hello Fresh, lastig kiezen! Maar wij zouden dan toch voor de Kerstbox Deluxe gaan… heerlijk lijkt ons dat, die gevulde kalkoenrollade.

  Nog even een vraagje; voor hoeveel personen is de box die jij voor je gezin klaar maakte? Om even een beeld te krijgen van de hoeveelheid.

 • Jordi Lapidaire-Becx zei

  Dat klinkt heerlijk, de deluxe box! Als mama van drie kleine kinderen (inclusief baby van bijna 2 maanden) heb ik weinig tijd, dus een hello fresh box zou een geweldige uitkomst bieden met kerst. Vooral ook omdat mijn middelste dochter met kerst jarig is!

 • Anita H. zei

  Helemaal leuk zeg, deze actie. Als ik het echt voor het kiezen heb, dan ga ik voor Kerstbox Deluxe.

 • Annemarie zei

  Super leuk en lekker zeg! Ik vind de gourmet box wel erg leuk om te winnen 🙂

 • Anneloes zei

  Ik ga voor de gourmetbox. Mijn kinderen vinden dat zo leuk en ik ben zo’n moeder die alleen maar denkt aan de geur en vettigheid….dus ik ga uit mijn comfortzone.

 • Marieke Schipper zei

  Oh wauw, ben altijd erg nieuwsgierig geweest naar de boxen/maaltijden van Hello Fresh… maar heb moeilijke eters en door een darmziekte kan ik niet alles eten. Vind het soms lastig om dan zo te bestellen. Maar wat zou het leuk zijn om er op deze manier eens een keer kennis mee te maken

 • Suzanne zei

  Onze dochter wordt 2de kerstdag 7 jaar. Een mega drukke dag kerst en verjaardag vieren dat geeft toch wel dubbel ‘stress’ voor mij sta hele dag in de keuken om iedereen van drinken en lekkers te voorzien. Wat zou het heerlijk zijn om je niet een druk hoeven te maken om het eten en de boodschappen.
  Zodat ik heerlijk kan genieten met mijn dochter. De deluxe box lijkt mij geweldig

 • Irma zei

  Ik zou heeeel graag de original box willen winnen! Hebben we meer tijd voor elkaar en toch heerlijk eten!

 • Ilse van Stratum zei

  Dat zou toch wel ideaal zijn voor mijn man 🙂 ik moet de hele kerst werken en hij is alleen met de kinderen met de kerst. Hij dacht zelf al aan friet hihi… ik denk dat hij van de Original kerstbox wel meer inspiratie zal krijgen!!

 • De gourmet box dat zou hier wel handig zijn.
  Mijn man werkt onregelmatig dus dan hoef ik niet zoveel boodschappen alleen te halen.

 • Claudia zei

  Ik zou graag de hello fresh gourmetbox willen winnen.
  Vooral omdat mijn dochter van 5 zich er zo op verheugd. En alle gourmetspullen in zo’n lekkere hello fresh box maakt het allemaal extra speciaal!

 • Anja Knoester zei

  Dit lijkt mij heerlijk om te winnen!
  Ik moet zelf werken met de kerst en om dan na mijn werk nog uren door te moeten brengen in de keuken, heb ik geen zin in! Maar wil mijn lieve vriend wel een heerlijk diner geven… om te vieren dat we vanaf dan ook samenwonen! Dubbel feest dus

 • Carolyn zei

  Ohhh wij lusten de gerechten uit de Originalbox wel! Het lijkt me fijn om een keer uit te kunnen proberen en helemaal rond de feestdagen. Ik denk dat onze dochter graag mee eet!

 • Tjeert-Jan van H zei

  Met kerst krijgen wij(ik mijn partner en 3 kids) de hele familie op bezoek! en alle hulp bij de boodschappen en koken is altijd welkom! Het is altijd hectisch en een grote chaos in deze periode in de keuken, dus rust is wel even lekker. Dan kan ik zelf ook nog een beetje genieten 🙂

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Kerstbox Original, lekker classic!

 • Irma zei

  Wat super leuk, handig en lekker! De original box lijkt me heerlijk voor kerst 🙂

 • Ilse Plucker- Bonekamp zei

  Ik doe graag mee voor de deluxe box. Met de kerst moet ik werken dus het zal wel lekker zijn om zonder al teveel moeite toch een lekker en apart kerstmenu op tafel te zetten!

 • elisabeth maria martina zei

  kerstbox de luxe daar zou ik graag van smullen met mijn gezin
  die vat allemaal heerlijke spullen wat zullen we er lekker van smullen

 • Oei, gourmetten is altijd leuk, maar ik denk toch dat ik dan voor de kerstbox DeLuxe ga. Dan maar meteen goed uitpakken. Wie weet wil ik nooit meer anders.

  Groet Manon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

 • 1 dag geleden
 • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

 • 3 dagen geleden
 • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen