Waar ben je naar opzoek?

Geen rondslingerende bladen meer dankzij de nieuwe Readly app

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Geen rondslingerende bladen meer dankzij de nieuwe Readly app

Iedere moeder kent het wel. Je bent in het huis aan het opruimen en overal kom je allerlei magazines tegen die werkelijk op de gekste plekken liggen. Een meidenblad van mijn dochter onder haar bed, de Quest Junior van zoonlief tussen de kussen van de bank en een auto- of sportblad van mijn man op de wc. Het blad waar de kids al weken om zeuren, en waar je dan eindelijk een duur abonnement voor hebt afgesloten, wordt amper gelezen omdat ze nu eigenlijk weer wat anders willen! 

En als ik dan overal in huis de bladen weer verzameld heb belanden ze aan het eind van de week weer in de toch al overvolle papiercontainer. Doodzonde! 

Vanaf nu heb ik voor mezelf een duurzame oplossing: Readly! 

Readly is een geweldige ‘all you can read’ app met keuze uit meer dan 3000 magazines, waar je onbeperkt toegang tot hebt. Het mooiste hieraan vind ik, is dat je alles bij elkaar hebt op je tablet en telefoon en je geen maandabonnement meer nodig hebt voor allerlei losse bladen. Dus wanneer mijn dochter nu de Meiden leuk vindt, kan ze volgende week voor een ander tof blad kiezen omdat er daar dan één van haar favoriete vloggers in staat. Echt ideaal! 

Gezinstoegang zonder gedoe 

Ik hoef niet meer te twijfelen in de winkel om te besluiten of ik nou de WIJ, de Cosmopolitan of toch de Vriendin wil lezen. Die keuze die toch al zo lekker gaat, omdat mijn kinderen dit het saaiste stukje van de winkel vinden en aan mijn jas trekken, omdat ze naar huis willen. Ik kan nu gewoon thuis op de bank ploffen met de keus uit alle toptitels op mijn telefoon. Ondertussen zoekt mijn zoon naast me op de tablet iets wat hij graag wil lezen. Heerlijk rustig en relaxed. Met de super handige gezinstoegang is Readly te delen met het hele gezin en kunnen we de app tegelijkertijd gebruiken op maximaal vijf apparaten. 

Oh! En wanneer je het net zoals ik fijn vindt om af en toe ook eens in een internationaal magazine te neuzen, dan kan dat natuurlijk ook. Er staan namelijk mode-, culinaire, en showbizzbladen uit de hele wereld op. 

Een super fijne functie in de app is ook dat ik de mogelijkheid heb om ouderlijk toezicht in te schakelen. Ik hoef me geen zorgen te maken over wat mijn kinderen zien en lezen en al het fake news waar de wereld zo bol van staat is al helemaal uitgesloten bij Readly! 

Lees ook: Hoe zorg je goed voor jezelf als drukke moeder? (zonder schuldgevoel!)

Even snel Readly checken wanneer je wacht 

Ik vind het heerlijk om even in de wachtruimte bij de tandarts Readly te openen en dan een artikel in de Vriendin te lezen. Ik kan tijdschriften downloaden en daarna offline lezen, dus ik heb geen internetverbinding nodig! En ook tijdens de lunch is het lekker makkelijk en fijn om in een kookblad nog wat laatste inspiratie op te doen voor het kerstdiner. 

Een toffe aanbieding voor Love2BeMama lezers 

Voor de lezers van Love2BeMama heeft Readly nu een mooie aanbieding om deze app uit te proberen. Je gebruikt hem NU drie maanden voor € 0,99 cent! En opzeggen kan op elk moment, geen verplichting, geen gedoe.

Wil je het uitproberen? Klik dan hier! 

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen