Waar ben je naar opzoek?

Een echte musthave voor mama’s: een smart horloge met activity tracker

2 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
Een echte musthave voor mama’s: een smart horloge met activity tracker

Nu de sportscholen helaas weer gesloten en veel andere sporten ook niet meer door kunnen gaan door corona, kan in beweging blijven voor sommige een grotere uitdaging worden. Meestal zit je veel tijdens je werk en kom je bij thuiswerken al helemaal niet veel de deur niet meer uit. Toch wil je als moeder fit blijven voor je kinderen en het goede voorbeeld geven. Daarom is de aanschaf van een smart horloge de ideale ondersteuning die je nodig hebt om toch gemotiveerd en voldoende te blijven bewegen. De Garmin Smartwatch biedt je vele mogelijkheden.

Garmin smartwatch

Smart dameshorloges zijn er in verschillende soorten en maten en bevatten verschillende functies. Merken waaronder Michael Kors, Fossil en Garmin bieden smart horloges aan die passen bij elke gelegenheid. Als je van strakke maar toch vrouwelijke horloges houdt, kijk dan eens daar de Garmin horloges; de Garmin Smartwatch. Garmin heeft verschillende smartwatch lijnen zoals de Garmin Vivomove, Garmin Vivoactive, Garmin Fenix en de Garmin Instinct. Houd je van meer glimmende en goud-of rosé kleurige horloges? Dan zul je jouw perfecte smartwatch vinden in de collectie van Michael Kors. 

Functies

Een smartwatch kan ten eerste precies bijhouden hoeveel stappen je de hele dag hebt gezet. Dit kun je onder andere inzien in een app op je smartphone die je via bluetooth met je smartwatch verbindt. Zo kan je makkelijk bijhouden of je aan het einde van de dag nog een stukje moet wandelen om je gewenste doel wat beweging betreft te halen. Daarnaast meten veel smartwatches ook je hartslag en zuurstofgehalte in je bloed tijdens activiteiten. Zo kun je gemakkelijk inzien hoe je conditie ervoor staat en je vooruitgang bijhouden.

Voor als je verder op pad gaat of je wilt graag je routes inzien, bevatten veel smartwatches een ingebouwde gps functie waarmee je precies kunt zien welke routes je hebt afgelegd en hoe lang je over deze routes hebt gedaan. Deze gegevens kunnen ook makkelijk worden teruggezien in een app op je smartphone. 

Online zwangerschapscursus: waarom je vandaag nog moet beginnen!

Mede door het coronavirus zijn veel zwangerschapscursussen afgezegd. Daarnaast voelen zwangere vrouwen zich simpelweg niet op hun gemak om er lijfelijk één bij te wonen. Logisch ook! Want het laatste wat je in je zwangerschap wil is besmet raken met…

  • Denise Meijer

Ook kan je via je Garmin Smartwatch muziek luisteren. Dit is heerlijk voor tijdens het wandelen op sporten en kan voor extra plezier zorgen met je favoriete nummers op! 

Uiteindelijk varieert het per model wat je daadwerkelijk allemaal kan met de desbetreffende smartwatch. De belangrijkste smart horloge functies hebben vooral betrekking op de gezondheid waarbij een stappenteller, calorieënteller, slaapmonitor, hartslagmeter en gps-ontvanger vaak zijn inbegrepen. 

Garmin Zwangerschaps tracking 

Het horlogemerk Garmin biedt sinds een tijdje voor (toekomstige) moeders ook een functie aan die op alle geschikte Garmin dames horloges kunnen worden gebruikt om zwangerschap gerelateerde symptomen te registreren. Hierbij worden onder andere het volgen van de baby bewegingen en het ontvangen van trainings-en voedingstips ondersteund. Dankzij deze functie kan de zwangerschap week na week worden gevolgd. Hierbij wordt er een educatieve inhoud wordt gedeeld via de Garmin Smartwatch. 

Dit is een samenwerking.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen