Waar ben je naar opzoek?

Gaan we Pizzaretten of Gourmetten met Kerst?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Gaan we Pizzaretten of Gourmetten met Kerst?

Toen ik klein was gingen wij heel vaak gourmetten of fonduen met mijn ouders. Ik vond dat altijd super leuk. Het was dan net of je uit eten ging. Aan die avondjes heb ik leuke herinneringen overgehouden. Nu de kinderen wat ouder zijn vind ik het ook super leuk om met ons als gezin te gaan gourmetten en de kinderen vinden het geweldig om hun eigen eten klaar te maken. Het is net of we uit eten gaan maar dan lekker thuis én het is goedkoper. Toen de kinderen alweer een paar keer hadden gevraagd wanneer we zouden gaan gourmetten besloot ik ze met Sinterklaas te verrassen. Helaas was ons gourmetstel wel gesneuveld tijdens de verhuizing dus werd het tijd voor een nieuwe…

Een ouderwets gourmetavondje

Nu de gourmetavond gepland stond werd het tijd om een nieuw gourmetstel aan te schaffen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik verschillende gourmetstellen tegen. De keuze is reuze. Ook kwam ik een pizzarette tegen; ook wel leuk! Maar misschien niet handig want dan heb je een pizzarette en kun je weer niet gourmetten… Ik twijfelde dus welke ik aan zou schaffen.

Gelukkig was daar hulp to the rescue want ik kreeg de tip om een Pizzarette Grill 3-in-1 aan te schaffen! Dan heb je alles wat je wil hebben in één apparaat. Natuurlijk is dat veel handiger want zo hoef je nooit meer de keuze te maken voor of een pizzarette of een gourmetstel. Bij de Pizzarette Grill wordt pizzaretten gecombineerd met racletten en grillen. Zo heb je maar één apparaat nodig met meerdere opties.

Lees ook: Familiegoal: naar de Kerstmarkt in Kassel

Een pizzarette of een gourmetstel?

De keus was dus snel gemaakt. Het werd de Pizzarette Grill 3-in-1. Tijdens Sinterklaasavond zijn we hem natuurlijk meteen uit gaan proberen en hij werkt echt hartstikke goed. De pizza oven is erg krachtig waardoor je pizza’s snel klaar zijn én knapperig zijn. Voor deze functie gebruik ik de kant-en-klare pizza bodems (mini) die de kinderen zelf kunnen beleggen met wat ze willen. De pannetjes voor het racletten (kaas smelten) gebruiken wij overigens ook om pannekoekjes, een ei of broodjes met kaas mee te bakken.

De grillfunctie gebruiken we voor het vlees en het racletten is voor de gesmolten kaas die je daarna over het gebraden vlees kunt overgieten. Heerlijk! De kinderen hebben vooral de pizzarette gebruikt en waren heel enthousiast.

Pizzarette Grill 3-in-1

Ik help jou kiezen!

Omdat de Pizzarette Grill een vermogen heeft van 1800W is alles razendsnel klaar en hoef je niet uren te wachten. Ik ben heel erg blij met de Pizzarette Grill en de kinderen vonden het zo gezellig om weer eens op deze manier met elkaar te eten. We doen het echt veel te weinig maar nu we een nieuw apparaat hebben weet ik wel zeker dat wij hem in de Kerstvakantie heel vaak gaan gebruiken!

Lees ook: 4 redenen om dit jaar wél Kerstkaarten te sturen

Twijfel jij nog tussen een pizzarette of een gourmetstel? Dan zou ik gaan voor deze 3-in-1 combinatie en ik kan je beloven dat je daar geen spijt van krijgt!

In deze blog staan affiliatielinks.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen