Waar ben je naar opzoek?

Feel like a Princess!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Feel like a Princess!


Wanneer we het hebben over ‘Prinsessen’ denk je al snel aan verwende, oppervlakkige, verwaande, vol van zichzelf zijnde meisjes. Meisjes waar het universum om draait, onuitstaanbare meisjes. Niet echt kwaliteiten waarvan je hoopt dat je dochters ze gaan ontwikkelen. Veel Prinsessen die we kennen spelen vaak de hoofdrol in boeken of films. Maar als je ze goed kent dan zie je ook veel goede kwaliteiten. De kwaliteiten van een Prinses waarvan ik hoop dat mijn dochters ze wél gaan ontwikkelen…

Mijn oudste dochter houdt erg van verkleden. Ze staat zich te verlekkeren bij prachtige jurken en rokjes, schoenen met hakjes, sjaaltjes, oorbellen, kettingen. Als het maar glimt en blinkt en heel erg meisjes-achtig is. Ze kijkt het allerliefste films waar Prinsessen de hoofdrol in spelen en wil het liefst zelf een Prinses zijn. Er ligt tot nu toe geen broek in haar kast. Alles wat ze heeft zijn (glitter) jurken en rokken, heel veel leggings, panty’s en maillot. En de jongste doet haar na. Die vindt het ook geweldig en wordt graag aangekleed door haar grote zus (inclusief make-up).
feel-like-a-princess

Ik als moeder stimuleer dit ‘Prinsessen-gedrag’ zeker. Ik zie hier niks kwaads in. Wil je je een Prinses voelen? Dan kan dat! Maar ontwikkel wel de ‘goede’ eigenschappen van een Prinses.

Toen er vorige week een pakketje binnenkwam met prachtige outfits konden ze niet wachten om erin rond te lopen.

jottum-kleding

En toen het eindelijk mocht wilde ze maar al te graag poseren voor mama’s camera. De jongste had er iets minder zin in maar omdat haar grote zus het goede voorbeeld gaf volgde ze al snel.

prinsesjes

De kleding van Jottum is eigenzinnig, origineel, authentiek en met een vleugje romantiek en nostalgie. Dit past helemaal bij mijn meiden. Ieder meisje moet zich uniek voelen. Niemand is hetzelfde.

De prachtige poppen van Jottum die ze erbij kregen waren een ware verassing: “Kijk mama, die heeft dezelfde jurk als ik heb!” In de poppen zagen ze zichzelf terug en de poppen gaan nu overal mee naartoe.

pop-jottum

Ik hoop dat ze zich ontwikkelen tot een eigen persoonlijkheid. Tot meisjes die zelf heel goed weten wat ze willen, wat ze mooi vinden en waar ze zich fijn in voelen. Meisjes die goed in hun vel zitten en een sterke persoonlijkheid hebben en onafhankelijk zijn.

meisjes-jottum

Het kledingmerk Jottum is tijdloos en eigentijds. De ontwerpen van Jottum bezitten een universele eigenheid die appelleert aan het ‘Prinsessengevoel’ van elk meisje. Ik zie het terug bij mijn oudste. Zodra ze een mooie jurk aan heeft voelt ze zich mooi. Zeker in de kleding van Jottum voelt ze zich een ware Prinses.

Ik hoop dat mijn dochters hun eigen persoonlijkheid blijven ontwikkelen. Koppig, eigenwijs of met een eigen mening. Het mag! Maar daarnaast leer ik ze ook behulpzaam te zijn, om anderen te denken, niet arrogant te worden en alleen de goede eigenschappen van een Prinses te ontwikkelen. Een ‘one of a kind’ meisje. Een meisje waar geen ander meisje van is. Dat geldt ook voor de kleding van Jottum.

In een jurk van Jottum waant ieder meisje zich in een Sprookjeswereld…
De Sprookjeswereld van Jottum!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

  • 14 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen