Waar ben je naar opzoek?

Thuis creatieve graffiti kunstwerken maken

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Thuis creatieve graffiti kunstwerken maken

Mijn twee dochters vinden kleuren en tekenen nog steeds heel leuk. Geef ze een bak viltstiften, een kleurboek of papier en ze kunnen een tijdje zoet zijn. Mijn zoon daarentegen is niet heel erg creatief met kleuren en tekenen. Hij tekent poppetjes nog steeds met stokken en raffelt het snel af. Kleuren en tekenen is niet zo zijn ding. Knutselen vindt hij wel leuk maar het moet niet zo standaard zijn.

Graffiti at home

Maar sinds kort is daar verandering in gekomen. We kregen de Crayola Marker Airbrush opgestuurd van Crayola en hier is hij al dagen zoet mee. Het leuke van de Marker Airbrush is dat deze creatieve set kinderen de mogelijkheden biedt om hun eigen graffiti kunstwerken te maken. En graffiti spreekt hem momenteel erg aan. Op zijn nieuwe kamer wil hij ook een graffiti kunstwerk op de muur. Hij is dus nu al dagen bezig om een ontwerp te maken voor de graffiti kunstenaar. Super leuk om te zien!

Ook mijn dochters vinden de Marker Airbrush heel erg leuk. Nu je de herfst buiten kunt ruiken zijn ze al druk bezig met het maken van spinnenwebben, herfstbladeren en natuurlijk leuke creatieve uitingen voor Halloween.

Lees ook: Naar hartelust kleuren en stempelen zonder te knoeien

Hoera, afwasbaar!

De Crayola Marker Airbrush kunnen ze goed zelf gebruiken. En zoals je weet houd ik van producten waar ze zelf mee aan de slag kunnen. Hij werkt zonder batterijen (dat is ook wel eens fijn!) en de bijgeleverde Pip-Squeaks viltstiften zijn afwasbaar. De Marker Airbrush is een innovatief speelgoed artikel (tevens een hele leuke tip voor Sinterklaas en Kerst) waarin verschillende Crayola viltstiften (ook de raamstiften en de dikke Crayola stiften) passen waar kinderen leuke en originele graffiti kunstwerken op papier van kunnen maken. Hebben ze zelf niet zoveel inspiratie? Dan kunnen ze de bijgeleverde thematische sjablonen gebruiken voor extra inspiratie.

Het product werkt op luchtdruk. Het is wel belangrijk om vooraf goed te lezen hoe het werkt om frustratie te voorkomen. Door het pompen wordt de inkt uit de viltstift verneveld tijdens het sprayen. Laat de kinderen maar lekker hun gang gaan wat de inkt van de bijgeleverde viltstiften is afwasbaar van huid én kleding. Als je de raamstiften erin gebruikt kunnen kinderen ook mooie graffiti tekeningen op het raam maken.

In mijn weekvlog zie je hoe je de Marker Air Brush kunt gebruiken.

Belangrijk voor het gebruik:

  • Pomp minimaal 8 – 10 keer voordat je gaat spuiten.
  • Wanneer je van viltstift wisselt laat dan eerst de lucht eruit lopen en ga niet opnieuw poppen voordat alle lucht eruit is.
  • Voel je teveel druk? Verwijder de stift uit het toestel en laat de lucht uit de pomp lopen. Kijk of er een knik in de slang zit.
  • Probeer ook eens graffiti kunstwerken op het raam te maken.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen