Waar ben je naar opzoek?

Een nieuwe loungeset, tafel en tuinstoelen uitzoeken

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een nieuwe loungeset, tafel en tuinstoelen uitzoeken

Wij zijn twee weken geleden op wintersport geweest en hebben daar prachtig weer gehad. Toen we weer terug waren in Nederland werden we getrakteerd op ook prachtig weer. Dat was echt een cadeautje. Van dat mooie weer kan ik echt opladen, ook al houd ik ook wel van de winter (we gaan natuurlijk niet voor niets op vakantie naar de sneeuw). Van mooi weer krijg ik altijd veel energie en inspiratie én we hebben meteen een datum geprikt om eindelijk nieuwe tuinmeubels uit te gaan zoeken!

Aan het water wonen

We wonen nu ruim een jaar in ons nieuwe huis en hebben al een zomer hier gehad. Wat hebben we al genoten van de tuin; veel ruimte, veel gras, tuin op het zuiden, kinderen die zwommen in het natuurwater en na het eten nog even bootje gingen varen en het uitzicht wat we hebben… De beste keus om hier naartoe te verhuizen. Toch in de wijk wonen maar wel ‘buitenaf’. Elke dag is het alsof je op vakantie bent!

Nieuwe tuinmeubels

Het klaarmaken van de tuin koste wel wat tijd en daarom hebben we vorig jaar ook nog niet gezocht naar tuinmeubels. Maar dit jaar wil ik nog meer kunnen genieten van de tuin door er ook lekker in te kunnen zitten. Daarom gaan we binnenkort op zoek naar tuinmeubels: kunststof tuinstoelen voor op de privé steiger waar de kinderen kunnen vissen, een tuintafel met fijne stoelen en een loungeset.

Het is zo fijn om een fijne plek te hebben waar je kunt thuiskomen na je vakantie of na je werk; een plek waar je je thuis voelt. Of je nou groot woont of klein, zorg ervoor dat jij je thuis voelt op de plek waar je wil zijn! Creëer een fijne plek voor jezelf en je gezin waar je samen kunt genieten van de kleine dingen van het leven ♥️

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen