Waar ben je naar opzoek?

Een chalet kopen? 3 redenen waarom dat de moeite waard is!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een chalet kopen? 3 redenen waarom dat de moeite waard is!

Op Instagram volg ik vele mensen en het valt mij op dat het kopen van een eigen chalet steeds populairder wordt. Een aantal personen die ik volg, hebben inmiddels een chalet gekocht en staan op een camping in het bos of aan zee. Ik vind het super leuk om bij ze binnen te kijken hoe ze deze chalets inrichten. Het is helemaal niet zo suf als je denkt en een super fijn toevluchtsoord als je de drukte wilt ontvluchten en tot jezelf wil komen.

Voor kinderen is het overigens ook heerlijk: lekker buitenspelen, de lucht opsnuiven van de natuur en even uit hun eigen omgeving. Het lijkt mij heerlijk om een eigen chalet te hebben om elk weekend even naartoe te gaan. Tevens kon ik nog 3 hele goede redenen verzinnen om een eigen chalet aan te schaffen.

  1. Het is goedkoper dan elke keer op vakantie gaan omdat je je eigen plek hebt die je elk weekend en elke vakantie kunt bezoeken. Natuurlijk heb je de aanschaf van een chalet en de kosten van de camping en de stalling, maar uiteindelijk is het veel goedkoper.
  2. Als je van kamperen houdt maar niet van het gedoe van slapen en leven in een tent, dan is dit wel dé oplossing. Het kamperen in een chalet is luxer dan kamperen in een tent. En je hebt gewoon je eigen dingen daar staan dus het kost ook minder tijd om steeds alles in- en uit te pakken.
  3. Je kan er je eigen plek van maken en inrichten naar jouw smaak. Hoe leuk is het om de lokale kringloop leeg te kopen en voor een prikkie je chalet in te richten?

Ben jij benieuwd naar het hebben van een eigen chalet? Een chalet kopen via Stekelbos.nl is super makkelijk.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Sommige chalets zien er ook super leuk uit. En ja, wij hebben op zich niets tegen kamperen maar qua slapen enz is dit meer ons ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen