Waar ben je naar opzoek?

Een chalet kopen? 3 redenen waarom dat de moeite waard is!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een chalet kopen? 3 redenen waarom dat de moeite waard is!

Op Instagram volg ik vele mensen en het valt mij op dat het kopen van een eigen chalet steeds populairder wordt. Een aantal personen die ik volg, hebben inmiddels een chalet gekocht en staan op een camping in het bos of aan zee. Ik vind het super leuk om bij ze binnen te kijken hoe ze deze chalets inrichten. Het is helemaal niet zo suf als je denkt en een super fijn toevluchtsoord als je de drukte wilt ontvluchten en tot jezelf wil komen.

Voor kinderen is het overigens ook heerlijk: lekker buitenspelen, de lucht opsnuiven van de natuur en even uit hun eigen omgeving. Het lijkt mij heerlijk om een eigen chalet te hebben om elk weekend even naartoe te gaan. Tevens kon ik nog 3 hele goede redenen verzinnen om een eigen chalet aan te schaffen.

  1. Het is goedkoper dan elke keer op vakantie gaan omdat je je eigen plek hebt die je elk weekend en elke vakantie kunt bezoeken. Natuurlijk heb je de aanschaf van een chalet en de kosten van de camping en de stalling, maar uiteindelijk is het veel goedkoper.
  2. Als je van kamperen houdt maar niet van het gedoe van slapen en leven in een tent, dan is dit wel dé oplossing. Het kamperen in een chalet is luxer dan kamperen in een tent. En je hebt gewoon je eigen dingen daar staan dus het kost ook minder tijd om steeds alles in- en uit te pakken.
  3. Je kan er je eigen plek van maken en inrichten naar jouw smaak. Hoe leuk is het om de lokale kringloop leeg te kopen en voor een prikkie je chalet in te richten?

Ben jij benieuwd naar het hebben van een eigen chalet? Een chalet kopen via Stekelbos.nl is super makkelijk.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Sommige chalets zien er ook super leuk uit. En ja, wij hebben op zich niets tegen kamperen maar qua slapen enz is dit meer ons ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen