Waar ben je naar opzoek?

Dit is pas een Vaderdagcadeau! (snif, snotter)

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Dit is pas een Vaderdagcadeau! (snif, snotter)

Thomas heeft zijn vader al maanden niet gezien. 19 juni is het Vaderdag en hij wil zijn vader verassen. Hij pakt zijn knutselspullen en gaat voor papa aan de slag. Hij wil ervoor zorgen dat zijn vader dit op Vaderdag krijgt.

Thomas heeft dit jaar een wel heel bijzonder cadeau voor zijn vader. Een prachtige knutselwerk en dat is nog niet alles. Na het zien van dit filmpje moet je wel huilen. Zo lief!

Dit cadeau is zo bijzonder en het mooiste wat een vader krijgen kan als je aan de andere kant van de wereld bent.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen