Waar ben je naar opzoek?

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

Disney heeft een nieuw cruise schip aan de vloot toegevoegd: de Disney Wish. Vanaf de zomer van 2022 kun je genieten van een familievakantie op zee en cruisen met de Disney Wish. Het nieuwe schip wordt aangedreven door aardgas en er worden 1250 hutten gerealiseerd. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Ben jij fan van Disney? Lees dan vooral verder!

Disney Wish Cruise: kamers

Disney Wish: cruisen voor het hele gezin

Op het schip is voor elk gezinslid wat te doen: voor de kinderen maar ook voor de volwassenen. Je kan er ontspannen, dineren en ontsnappen aan de kinderen. Voor de volwassenen komt er een Star Wars Hyper Space Lounge, een eersteklas eetgelegenheid; het Palo Steakhouse een Quiet Cove. De Quiet Cove is een oase van rust voor… volwassenen! Je kan er ook ontspannen in de Spa & Wellness.

12 tips voor Disneyland Paris met kinderen (en bespaar geld!)

Twee jaar achter elkaar bezochten wij in het voorjaar Disneyland Paris. Vorig jaar rond deze tijd waren we er ook. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dit jaar ontzettend veel zin had om weer heen te gaan. Helaas lukte het…

  • Linda Bosscher

Selfie waardig voor tieners

Voor de kinderen is er ook genoeg vermaak: een Sprookjeszaal met activiteitenruimtes, een geheime kronkelende glijbaan en een zwembad in Toy Story thema. Ook is er gedacht aan de tieners: zij kunnen rondhangen bij Vibe. Dit is een stijlvolle ruimte geïnspireerd op een Parijse Loft waar elke hoek selfie waardig zal zijn.

Disney Wish Cruise

Aqua Mouse

Met je gezin kun je quality time doorbrengen tijdens de cruise. Bezoek samen verschillende attracties, zoals de Aqua Mouse, op de cruise of ga naar één van de bioscopen of theaterzalen.

Disney Wish Cruise: attracties

Het wordt een walhalla voor de Disney Fans onder ons. De Disney Wish vaart vanaf juni 2022 zijn eerste seizoen van een drie- en vierdaagse cruises naar Nassau, de Bahama’s en het privé-eiland van Disney, Castaway Cay. Vanaf 27 mei 2021 kun je een reis boeken.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 3 maanden geleden
  • 1 minuut lezen