Waar ben je naar opzoek?

De voordelen van een waterontharder

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De voordelen van een waterontharder

Toen het plan voor onze verhuizing rond was en we ons huis gingen bouwen, was in ieder geval één wens van mij dat ik heel graag een waterontharder wilde. We hebben deze meteen bij de bouw van ons huis in laten bouwen en aan laten sluiten. Ik krijg van veel mensen de vraag waarom we hier nou voor hebben gekozen en wat de voordelen zijn. In deze blog geef ik daar antwoord op!

Ik wilde een waterontharder

Het leek mij heerlijk om thuis te genieten van een een waterontharder. Het is niet zo dat het water hier nou zo verschrikkelijk is dat een waterontharder perse nodig is maar toch heeft het vele voordelen. De hoeveelheid kalk in het water verschilt trouwens per regio.

Ik merk het vooral met het douchen; geen last meer van kalkaanslag en het water voelt zachter aan. Ik hoef de glazen wand niet meer na te drogen en als ik gedoucht heb is mijn huid ook zachter. Wanneer ik elders douche voelt mij huid veel droger en ruwer aan dan wanneer ik thuis douche. Tevens vind ik het drinkwater veel lekkerder smaken, het is ‘zachter’. Handdoeken komen zachter uit de wasmachine, mijn huid jeukt ook minder na het douchen en mijn haar is minder snel vet.

Wij hebben een waterontharder laten aansluiten tijdens de bouw van ons huis maar je hebt nu ook waterontharders die je heel makkelijk zelf aan kan sluiten.

De voordelen van een waterontharder

Wanneer je nog geen waterontharder hebt en dit toch zou willen dan is dit heel makkelijk zelf te realiseren. Wanneer je een Amfa4000 waterontharder koopt ben je in één keer van je kalkaanslag af en er zijn nog meer voordelen:

 • Het is een eenmalige investering.
 • Wanneer je één Amfa4000 koopt is deze geschikt voor je hele huis.
 • Geschikt voor elk type woning.
 • Tot wel 85% minder kalkaanslag.
 • Het is een krachtig systeem.
 • Je kan hem zelf binnen 5 minuten installeren.
 • Je hebt geen service en onderhoudskosten.

De montage kan plaatsvinden op elke type buis zoals pvc, koper, een flexibele buis en (gegalvaniseerd) staal. De Amfa4000 installeer je in de buurt van de watermeter. Je mag hem ervoor of erna plaatsen, afhankelijk van waar je de meeste ruimte hebt. Iedereen, echt iedereen (!) kan deze waterontharder zelf plaatsen in 30 seconden met de bijgeleverde handleiding en trekband. Zelfs als je twee linkerhanden hebt gaat je dit lukken.

Super makkelijk en snel installeren

Wanneer je ook thuis wil genieten van heerlijk water dan kan dat met de compacte waterontharder Amfa4000. Deze is zo geplaatst om je waterleiding en het magnetisch veld voorkom dat dat calcium en magnesium kristalliseren. Hierdoor blijft de kalk opgelost in het water in plaats van dat het aan het water gaat hechten. Zo voorkom je dus kalkaanslag in je badkamer, smaakt je water lekkerder, voel je zachter aan na het douchen en huishoudelijke apparaten gaan langer mee. Je denkt misschien meteen dat dit heel duur zal zijn maar de compacte waterontharder Amfa4000 heb je al vanaf 149,00 euro.

Het is dus een eenmalige investering waar je heel veel plezier van gaat hebben. Tevens is hij onderhoudsvrij dus je het geen gedoe ervan.

voordelen van een waterontharderNu met gratis verzending!

Onze waterontharder moet bijgevuld worden met zout. Ook prima te doen maar als ik bovenstaande lees, en ik heb nog geen waterontharder, dan zou ik toch echt gaan voor een Amfa4000! Veel voordelen, makkelijk te plaatsen en je gaat er veel plezier van beleven. Ben jij enthousiast geworden? Bestel dan een Amfa4000 op deze website inclusief gratis verzending!

Dit is een gesponsorde blogpost.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen