Team L2BM

Het vullen van Love2BeMama doe ik niet alleen. Dagelijks gebruik ik het talent van bloggers om de website te vullen met interessante content en draaiende te houden. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op hun foto om hun blogs te lezen en meer over ze te weten te komen. Heb jij ook ambitie om te bloggen voor Love2BeMama? Meld je aan op deze pagina. Wil jij eenmalig je verhaal delen? Neem dan contact met mij op! 

Linda Bosscher
Hoofdredactie – Content Creator 

Ik ben Linda, 34 jaar en moeder van een tiener zoon (10) en twee dochters (8 en 6). Ik hou van ondernemen en heb tien jaar geleden mijn eigen baan gecreëerd door een blog te starten. Dit bleek zo succesvol dat het nu mijn fulltime baan is. Inmiddels mag kan ik mijzelf een ervaren blogger en Social Influencer noemen. Mijn blog is mijn hobby en mijn passie. Als jonge moeder weet ik als geen ander wat de mama van nu interessant vindt om te lezen.

Zoek je mij op op Instagram, Facebook of Linkedin?

Denise Meijer
Blogger

Denise is moeder van twee roodharige kinderen en getrouwd. Ze is al lange tijd werkzaam bij Love2BeMama. Ken je haar blogs nog niet? Dan heb je echt onder een steen gelegen! Denise schrijft super grappige en herkenbare blogs die heel vaak ook viral gaan. Denise heeft een humoristische, sarcastische en eerlijke insteek. Haar blogs zijn eerlijk en oprecht maar mag je af en toe best met een korreltje zout nemen… 🙃
Denise heeft een grote groep aanhangers die haar trouwe fans zijn. Zonder Denise geen Love2BeMama!

Lees de blogs van Denise

Angela Ausema
Blogger

Angela is 33 jaar, getrouwd en heeft twee dochters van 6 en 9 jaar. Twaalf jaar lang heeft ze gewerkt bij Landal en werkt nu in de zorg. Ze hardloopt graag en doet leuke dingen met haar gezin. Ook bakt Angela graag taarten en koekjes samen met haar dochters en vriendinnetjes.

Kelly Wildschut
Blogger

Ik ben Kelly en trotse mama van twee kanjers van 11 en 5 jaar.  Mijn vriend en ik hebben een goede relatie, helaas wel op afstand. Door hem mag ik ook om de zoveel weken genieten van de gezelligheid van zijn zoon van 12. Ik ben mantelzorger voor mijn oudste zoon. Dit is zwaar en mooi tegelijk en zorgt voor veel diversiteit gedurende de dag. Ik hou van de natuur, de Spa, lezen en fotograferen. Verder schrijf ik blogs voor de hersenstichting over de ziekte van mijn zoon.

Martine Pruisscher
Blogger

Martine (35) is getrouwd met Nick en heeft een samengesteld gezin. Martine heeft twee kinderen uit een eerdere relatie en Nick één kind. Samen hebben ze nog een kindje gekregen. Een heerlijk groot gezin van zes! Gezellig maar af en toe ook druk en daarom gaan ze regelmatig in het weekend naar hun chalet op de camping. Martine runt het gezin en werkt in het management in de ouderenzorg.

Nicole van der Heiden
Blogger

Partime visverkoopster bij een visspeciaalzaak, moeder van 2 meisjes, gescheiden, verliefd, blogger bij Love2BeMama en een altijd chaotisch leven. Altijd eerlijk, soms een tikkie hard eerlijk. Het moederschap is niet makkelijk dus hoeft ook niet soft over gedaan worden!

Blogger Marleen Bakker

Marleen Bakker
Blogger

Marleen Bakker. 46 jaar en getrouwd met Henk. Samen hebben we twee jongens (11 en 9). Daarnaast heb ik nog een super lieve stiefdochter van 20. Ik werk als directie-assistent (executive assistant) voor een internationaal handelsbedrijf. Ik doe pogingen tot hardlopen maar ben vooral gek op wandelen, skiën, zeilen en zeldzame pyamadagjes met mijn gezin. Ik probeer eindelijk eens wat meer kennis van wijn op te doen naast de dagelijkse “struggeling” van goede werknemer, super moeder, liefhebbende partner en tevreden zijn met mezelf…
Blogger Athena Hordijk

Athena Hordijk
Blogger

Ik ben Athena Hordijk Verhagen, getrouwd met Giovanni en mama van een zoontje van 3. Op Love2BeMama schrijf ik opbouwende blogs met een humoristische insteek over het dagelijkse leven van een moeder. Mijn nummer 1 tip: volg vooral je gevoel!

Blogger Nanine van der Horst

Nanine van der Horst
Blogger

Hoi! Ik ben Nanine en ik woon in het dorp Vleuten. Niet echt mijn ding. Ons huis is wel heel fijn want we hebben een mega grote tuin en met 4 kinderen is dat wel zo fijn. Ik ben het vriendinnetje van Michel. Door te weinig slaap (met alle gevolgen van dien) ben ik sinds vijf jaar huismoeder. Hier kan ik enorm van genieten maar af en toe…

Corina Esenkbrink
Blogger

Ik ben Corina Esenkbrink, 34 jaar en getrouwd met Martin. Samen hebben wij een dochter van 5 en een dochter van 3. In het kort: leerkracht, druktemaker, soms chaotisch, altijd in voor gezelligheid en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Vanaf nu ben ik onderdeel van het team van bloggers voor Love2BeMama.
Blogger Ilona

Ilona Lijesen
Blogger

Ik ben Ilona Lijesen, 38 jaar oud en getrouwd met Remco. Samen hebben wij twee dochters (9 en 4) en een sterrenkindje Sven (hij overleed met 19 weken zwangerschap). Wij houden van leuke dingen doen en samen op pad gaan, maar ook van heerlijke luier-dagen af en toe . Ook zijn wij dol op reizen en proberen wij onze kinderen veel van de wereld te laten zien. Ik heb dan ook van mijn hobby mijn werk gemaakt en werk bij een reisorganisatie voor Verre Reizen. Hopelijk kan ik jullie vermaken en een beetje meenemen in mijn wereld en gedachten en vinden jullie in mijn blogs herkenning (of natuurlijk helemaal niet… even goede vrienden).
Blogger Esther

Esther Boomkamp
Blogger

Hi! Mijn naam is Esther (29) en sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Remco. Samen met mijn vriend heb ik een prachtige dochter Lauren (4-1-2018) waar ik nooit over uitgepraat raak. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik. Ik zou mezelf omschrijven als spontaan, eerlijk, creatief en grappig.
Blogger Saskia

Saskia Schreurs
Blogger

Woonachtig in Twente met vriend en twee zoontjes. Bezig bijtje, communicatiemedewerker, ondernemer (geeft trainingen Babygebaren en Dunstan Babytaal onder de naam MiniTolk) blogger/dichter bij Love2BeMama en SassyMommy, zangeres en muzikant. Attachment parenting, nabijheid, heerlijke chaos met tikkeltje zelfspot, maar vooral veel liefde voor het leven en familie!
Blogger Tanja

Tanja Kats
Blogger

Tanja, 34 jaar, woonachtig in het zonnige Brabant. Alleenstaande moeder van twee stoere eigenwijze jongens (3 en 6 jaar). Fulltime werkzaam als storemanager in een brillen winkel en daarnaast fotograaf bij MemoryShoT. Als hobby schrijf ik veel gedichtjes (EigenWijsjes) en muziek, ik zing, speel gitaar en piano.
Blogger Britt

Britt de Waard
Blogger

Ik ben Britt (30) en getrouwd met Robbert waarmee ik 4 kinderen heb. De oudste is 5, de tweede is 3 jaar oud en onze derde zoon is 2. Na drie jongens mocht ik 5 weken geleden moeder worden van een dochter.
Blogger Elviera

Elviera Hoogeveen
Blogger

Hoi! Ik ben Elviera, nog steeds samen met mijn jeugdliefde en inmiddels hebben we een peuterpuber van 3 en een tweeling van bijna 1 jaar. Ik blog over alle aspecten van het moederschap. Soms irritant eerlijk. Ik probeer alle ballen hoog te houden maar dat lukt nooit.
Blogger Kesty van Ree

Kesty van Ree
Blogger

Ik ben Kesty en ben 45 jaar, samenwonend in een dorpje een klein stukje onder Amsterdam. Ik heb een prachtige dochter van 8 jaar en twee bonuskids van 14 en 16. Sinds 2015 leef ik met de onzichtbare gevolgen van hersenletsel. Voor mij betekent dit vooral een energiebeperking en overgevoeligheid voor prikkels. Ik ben dol op schrijven, zoveel mogelijk tripjes maken, sinds dit jaar ook op kamperen, yoga, fotograferen en mediteren. Hoe ik dit alles combineer met het drukke leven als huismanager, moeder, partner en levensgenieter, deel ik graag met jullie. Altijd met een positieve, nuchtere en humoristische insteek.

Gré van Wezep
Blogger

Hoi! Ik ben Gré, alleenstaande moeder van 5 kinderen.
Naast full-time moeder doe ik 2 dagdelen vrijwilligerswerk.
Ons leven is soms iets wat chaotisch maar proberen vooral te genieten!
En laten jullie met ons meekijken.
Blogger Janine Janna

Janine Janna Oostland
Blogger

Mijn naam is Janine Janna, een creatieve duizendpoot van bijna 31 jaar en super trotse mama van 3 kindjes en vrouw van mijn liefste Engelsman Liam. Ik werk als pedagogisch medewerkster en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn kindjes en onze hond, en verzorgen wij met liefde onze kipjes en Vlaamse reus.
Blogger Daisy

Daisy Waltens
Blogger

Mama van twee prachtige koters Shivano & Shavira
Zoontje Shivano met TOS (Taalontwikkelingsstoornis) en Cluster 2 (Ontwikkelingsachterstand). Hier zal ik ook over schrijven in de hoop dat andere mama’s of papa’s die hetzelfde meemaken zich hierin terug vinden.
Wekelijks moet ik het doen met een klein bedrag per week vanwege bewindvoering en schulden. In mijn blog zal ik vertellen hoe het is om zo te moeten leven en zal ik budgettips delen. Daarnaast geef ik een inkijkje hoe het is om te leven met een depressie.

Meredith Vigelandzoon
Blogger

Hi ik ben Meredith en mama van een 5-jarig zoontje. Ik heb sinds kort een schat van een vriend met twee geweldige dochters (6 en 7). Ik heb gewerkt als (ortho)pedagoog, coach, en sinds kort ben ik de trotse eigenaar van case4, waar ik werk als iOS developer en Nederlandse kinder apps maak. In mijn vrije tijd houd ik van kunst maken en kijken. Verder ben ik vrijwillig hulpgezin en heb ik dus af en toe extra kindjes in huis. Mijn moeder skills zijn een mix van orthopedagogiek en georganiseerde chaos.
Blogger Margot

Margot Pors
Blogger

Hoi ik ben Margot. Geboren in mei 1985. Sinds kerst 2010
samen met mijn grote liefde. In mei 2016 werd mijn grootste uitdaging Hailey
geboren. Wederom in mei maar dan 2019 kwam hier ons tweede avontuur bij in de
vorm van zoon Quinn. Ik ben zzp’er met het beroep Personal Trainer. Ik hou dan
ook enorm van sporten, mensen motiveren en gek doen. Ik ben spontaan, heb een
eigen mening en ben dol op gezelligheid. Maar teveel mensen bij elkaar daar kan
ik niet zo goed tegen. In mijn blogs lees je mijn diepte en hoogte punten
tijdens het opvoeden van twee kindjes én ook nog zelf willen bestaan.
Blogger Amanda

Amanda Touw
Blogger

Hallo! Mijn naam is Amanda, ik ben 30 jaar en trotse mama van een lieve zoon (nu 5 jaar oud). Ik werk als Marketing, Communicatie & Business Development Manager en houd van dansen, lezen, sporten en lekker eten.
Blogger Mandy

Mandy Braakhekke
Blogger

Hoi, ik ben Mandy (40), jongensmama van Diede (12) en Pèpe (9) en getrouwd met Eddie. Woonachtig in de mooie Achterhoek. Als specialist leesbevordering en mediawijsheid probeer ik de kinderen op de basisschool aan het lezen te krijgen. Je leest het goed: ik ga de uitdaging met de PlayStation niet uit de weg. Naast deze geweldige baan waar ik mijn liefde voor jeugdliteratuur kwijt kan, werk ik freelance als tekstschrijver. In mijn spaarzame vrije tijd vind ik het heerlijk om met de jongens te ravotten, het liefst buiten in het bos. Maar ook tennissen, hardlopen, fitness, koken, wintersporten en afspreken met vrienden geven me veel energie.
Blogs van Linda
Het Grote Speelgoedboek van Bol.com

Het Grote Speelgoedboek van Bol.com en waarom er geen prijzen vermeld staan

Gisteren zijn we schooltijd zijn we meteen in de auto…

Andere zwangere vrouwen

13 dingen die alleen andere zwangere vrouwen je vertellen

Als je zwanger bent is dit overweldigend. Overal lees je…

Bezoek het gratis Generation Discover festival

Weekendtip: Generation Discover Festival (gratis!)

Wist jij dat er wereldwijd een groeiend tekort is aan…

Verdrietig dat mijn kinderen groot worden

Het maakt mij verdrietig dat mijn kinderen groot worden

Jaren geleden had ik nooit verwacht dat ik het zou…

9 Redenen om naar Disneyland te gaan met Kerst

9 redenen om naar Disneyland te gaan met Kerst

Een reis naar Disneyland Paris is altijd speciaal maar naar…

11 tips van een moeder om je baby in slaap te krijgen

Alle drie mijn kinderen waren geen slapers. Als in: ze…