Team L2BM

Het vullen van Love2BeMama doe ik niet alleen. Dagelijks gebruik ik het talent van bloggers om de website te vullen met interessante content en draaiende te houden. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op hun foto om hun blogs te lezen en meer over ze te weten te komen. Heb jij ook ambitie om te bloggen voor Love2BeMama? Kijk dan op deze pagina. Wil jij eenmalig je verhaal delen? Neem dan contact met mij op! 

Linda Bosscher
Hoofdredactie – Content Creator & Social Influencer

Ik ben Linda, 33 jaar en moeder van een zoon 9) en twee dochters (7 en 5). Ik hou van ondernemen en heb zo’n acht jaar geleden mijn eigen baan gecreëerd door een blog te starten. Dit bleek zo succesvol dat het nu mijn fulltime baan is. Inmiddels mag kan ik mijzelf een ervaren blogger en Social Influencer noemen. Mijn blog is mijn hobby en mijn passie. Als jonge moeder weet ik als geen ander wat de mama van nu interessant vindt om te lezen.

Zoek je mij op op LinkedIn, Instagram of Facebook?

Bianca Mars
Sales

Bianca is mijn rechterhand als het gaat m Sales. Bianca komt graag met je in contact om toffe campagnes op te zetten die door mij of door haarzelf geschreven worden. Samen met mij heeft ze regelmatig overleg en boeken we goede resultaten met de campagnes op Love2BeMama. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Denise Meijer
Blogger

Denise is moeder van twee roodharige kinderen en getrouwd. Ze is al lange tijd werkzaam bij Love2BeMama. Ken je haar blogs nog niet? Dan heb je echt onder een steen gelegen! Denise schrijft super grappige en herkenbare blogs die heel vaak ook viral gaan. Denise heeft een humoristische, sarcastische en eerlijke insteek. Haar blogs zijn eerlijk en oprecht maar mag je af en toe best met een korreltje zout nemen… 🙃
Denise heeft een grote groep aanhangers die haar trouwe fans zijn. Zonder Denise geen Love2BeMama!

Blogs van Linda

8 tips om een lange vlucht met kinderen te overleven

Vliegen met (jonge) kinderen hebben wij al gedaan vanaf dat…

33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar

Ben je op zoek naar leuke (originele) Sinterklaascadeaus? Op internet…

Lijfgids voor meisjes: een offline reis door de pubertijd

Toen ik jong was was ik erg onzeker. Hoewel mijn…

Voor de moeder die denkt dat ze het niet goed genoeg doet…

Voordat ik kinderen kreeg had ik een perfect plaatje van…

Instagram is nep!

Vanmorgen had ik het mediabureau Social Media Partner aan de…

Wil jij een eigen bedrijf starten? Ik geef je 13 tips!

Toen ik vroeger klein was was het al mijn droom…