Team L2BM

Het vullen van Love2BeMama doe ik niet alleen. Dagelijks gebruik ik het talent van bloggers om de website te vullen met interessante content en draaiende te houden. Willen jullie weten wie ze zijn? Klik op hun foto om hun blogs te lezen en meer over ze te weten te komen. Heb jij ook ambitie om te bloggen voor Love2BeMama? Kijk dan op deze pagina. Wil jij eenmalig je verhaal delen? Neem dan contact met mij op! 

Linda Bosscher
Hoofdredactie – Content Creator 

Ik ben Linda, 33 jaar en moeder van een zoon (9) en twee dochters (8 en 6). Ik hou van ondernemen en heb zo’n acht jaar geleden mijn eigen baan gecreëerd door een blog te starten. Dit bleek zo succesvol dat het nu mijn fulltime baan is. Inmiddels mag kan ik mijzelf een ervaren blogger en Social Influencer noemen. Mijn blog is mijn hobby en mijn passie. Als jonge moeder weet ik als geen ander wat de mama van nu interessant vindt om te lezen.

Zoek je mij op op Instagram, Facebook of Linkedin?

Denise Meijer
Blogger

Denise is moeder van twee roodharige kinderen en getrouwd. Ze is al lange tijd werkzaam bij Love2BeMama. Ken je haar blogs nog niet? Dan heb je echt onder een steen gelegen! Denise schrijft super grappige en herkenbare blogs die heel vaak ook viral gaan. Denise heeft een humoristische, sarcastische en eerlijke insteek. Haar blogs zijn eerlijk en oprecht maar mag je af en toe best met een korreltje zout nemen… 🙃
Denise heeft een grote groep aanhangers die haar trouwe fans zijn. Zonder Denise geen Love2BeMama!

Lees de blogs van Denise

Claudia Verhey
Blogger

Ook Claudia is geen onbekende; eerder schreef ze al blogs voor Love2bemama die recht uit het hart kwamen. Ze is moeder van 2 kinderen en heeft een eigen bedrijf als ondernemerscoach”: daarmee helpt ze coaches en zakelijk dienstverleners om van hun ‘bedrijfje’ een bedrijf te maken, zodat ze er eindelijk van kunnen rondkomen. Haar blogs zijn de ene keer gevoelig, dan weer haarscherp; maar altijd zonder gedoe en met een flinke shot humor en zelfspot. Met Claudia’s blogs verveel je je nooit!

Lees de blogs van Claudia

Sjoukje Dijkstra
Blogger

Sjoukje is moeder van twee kinderen, freelance journalist en al weer lange tijd onderdeel van het team van Love2BeMama. Ze schuwt controversiële onderwerpen als abortus of ongewenste kinderloosheid niet, maar zal er altijd met invoelingsvermogen over schrijven. Daarnaast schrijft ze vooral over herkenbare situaties. Of dat nu in haar relatie is met haar Turkse man, haar opvoedingsstijl of dingen die ze tegen komt in het leven van alledag. Graag vertelt ze ook de – veelal bijzondere en ontroerende – verhalen van andere mama’s, met een lach met een traan. Kortom, Love2BeMama ten voeten uit.

Lees de blogs van Sjoukje

Blogs van Linda
3 back to school tips

Back to school: Wat moet je niet vergeten?

De eerste scholen beginnen volgende week alweer. Jee, wat is…

Tips vakantiespeelgoed + de nieuwste rages van 2019

De zomervakantie staat voor de deur en de eerste scholen…

velux cabrio balkonvensters

De nieuwe kamers van mijn kinderen!

Vorige week heb ik een blog geschreven over onze keuze…

Kiezen voor VELUX balkonvensters in je huis

In 2014 kwamen wij de kavel van onze dromen tegen.…

Kinderen en hun eerste mobiel

Mobielgebruik en kinderen is een hot item. In een maatschappij…

Wat is de ideale hoekbank voor gezinnen?

Ons eerste huis kochten wij 11 jaar geleden. Daar hebben…