Waar ben je naar opzoek?

De oplossing voor moeilijke situaties: WonderWater!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De oplossing voor moeilijke situaties: WonderWater!

De CliniClowns; wie kent ze niet? Als je Love2BeMama al langere tijd volgt dan weet je dat wij de CliniClowns een warm hart toedragen. Het werk van de CliniClowns vinden wij zo dankbaar dat wij dit voor het tweede jaar op rij steunen. Al 25 jaar brengen ze vrolijkheid én verwondering bij zieke en gehandicapte kinderen maar ook bij mensen met dementie. Voor de zomervakantie heeft collega Bianca nog een Klein Zintuigen Orkest bijgewoond en het filmpje kun je hier zien. In dit filmpje is heel goed te zien hoe de CliniClowns écht contact maken met de kinderen door verbeelding in te zetten. Het inzetten van de verbeelding breiden ze nu uit met flesjes WonderWater.

Omdat de CliniClowns heel graag willen dat iedereen de kracht van verbeelding kan ervaren hebben ze flesjes WonderWater geïntroduceerd. Bekende Nederlanders Renate Gerschtanowitz, Nasrdin Dchar en Angela Schijf hebben ieder een persoonlijk luisterverhaal gedeeld en vertellen daarin wat de kracht van verbeelding voor hen heeft betekend. 

WonderWater CliniClowns

Het WonderWater is eigenlijk gewoon water maar met een beetje verbeelding wordt het opeens WonderWater. Als je je iets verbeeldt, denken je hersenen namelijk dat het écht gebeurd. Dit is wat de CliniClowns ook toepassen als ze bij zieke en gehandicapte kinderen op bezoek gaan. Ze gebruiken de kracht van verbeelding om vrolijkheid en verwondering in het leven van deze zieke en gehandicapte kinderen te brengen. Maar ook bij mensen met dementie!

Het werk van de CliniClowns is heel waardevol. Even de zinnen verzetten en genieten van het bezoek van de CliniClowns om de situatie lichter en dragelijker te maken. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders. Als je ziet dat je kind geniet en even niet ‘ziek’ is dan geeft je dat als ouder ook verlichting van je zorgen.

Als je een flesje WonderWater koopt steun je het werk van de CliniClowns en kun je zelf ervaren wat verbeelding met je doet. Het WonderWater is verkrijgbaar in drie soorten: water waar je blij van wordt, water waar je kalm van wordt en water waar je lef van krijgt.

De flesjes gooi je natuurlijk niet weg als ze leeg zijn. Je kunt ze bijvullen! WonderWater werkt, met de nodige verbeelding, steeds opnieuw. Super leuk ook om in huis te hebben en aan je kinderen te geven in een situatie dat ze een slokje WonderWater wel kunnen gebruiken. Het werkt eigenlijk net als een pleister: als er pijn is krijg je een pleister erop en wordt de pijn meteen een stuk minder. 

WonderWater kan ook heel goed helpen bij spannende momenten op school!

Lees ook: Niet storen, we hebben de CliniClowns op bezoek…

Wil jij de CliniClowns steunen?
Koop dan een flesje wonderwater voor 4,95 euro op www.cliniclowns.nl/shop

Ze zijn je eeuwig dankbaar!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen