Waar ben je naar opzoek?

De mooiste kinderkleding koop je hier

1 minuut lezen admin Love2BeMama
De mooiste kinderkleding koop je hier

Voordat wij op vakantie gaan, vind ik het fijn om nog wat kleding voor de kinderen aan te schaffen. Wat nieuwe broekjes en rokjes, natuurlijk coole shirts en hemdjes en ook mag de badkleding niet ontbreken. Het liefst shop ik dan online, want daar ben ik echt fan van.

Regelmatig ben ik op de site van Jayno met kinderkleding te vinden. Ze hebben daar een hele grote collectie aan baby- en kinderkleding en het aanbod merken is groot. En niet onbelangrijk, de kleding is goed te betalen! En weet je wat ook zo leuk is? Je kan daar sparen voor kortingsvouchers. Bij elke aankoop die je doet krijg je punten: 10 punten bij Euro die je besteedt. Registreer je jezelf, dan ontvang je 150 punten en als je Jayno aanbeveelt bij iemand anders, dan worden er ineens 500 punten aan je tegoed toegevoegd. Zo spaar je super snel een mooie korting bij elkaar.

En hé, de sale is begonnen. Dus wat houdt je tegen, ga snel naar Jayno punt nl!

 

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen