Waar ben je naar opzoek?

De Grote Slijm film nu al op TV

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
De Grote Slijm film nu al op TV

De afgelopen twee weken zijn er veel initiatieven geweest van online diensten die de komende tijd gratis zijn. Ook kwam Disney+ met Frozen 2 al eerder den gepland. Nu de bioscopen dicht zijn biedt Pathé Thuis sinds deze week ook een eental films aan die vanuit de bioscoop nu al op Pathé Thuis te huur zijn. Zo ook de Grote Slijm film. De Grote Slijm film draaide nog in de bioscoop maar is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis.

Iedereen houdt van slijm

Ik weet zeker dat hier heel veel kinderen, en ouders, blij van worden. Ik zou zeggen: meld je gratis aan voor Pathé Thuis en verras je kinderen met deze leuke film. Succes gegarandeerd! Indy en haar BFF zijn, net als iedereen, gék op slijm (praat me er niet van…). De enige die een hekel heeft aan slijm (net als deze moeder) is Dominicus Duff. Dit is de grote speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm verbieden.

De Grote Slijm film is ook te zien bij Ziggo, T-Mobile, KPN en Tele2.

12x dit is nu (tijdelijk) gratis toegankelijk voor je kids

De kinderen zijn thuis en we zitten veel binnen. Ik ga er maar vanuit dat dit nog even kan duren. Het mooie van deze situatie vind ik dat er zoveel (online) initiatieven ontstaan en dat bedrijven producten tijdelijk gratis weggeven…

  • Linda Bosscher

Meer bioscoop release films

En als ze deze film gekeken hebben kun je meteen door met Mees Kees, Everest de jonge Yeti, Blinky Bill de Film, Minuscule 2 of de Notenkraker 2. De komende weken komt Pathé Thuis met nog meer bioscoop release films. Je hoeft geen abonnement af te nemen maar huurt gewoon per film. Ook voor de papa’s en de mama’s zijn er veel nieuwe films te huur.

Tijd voor jezelf!

Als je je kinderen voor de tv hebt gezet kun je namelijk zelf even adempauze nemen van deze intensieve weken. Ga lekker in bad, lees een boek of sluit je af met een fijn muziekje.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen