Waar ben je naar opzoek?

In de tuin genieten met het hele gezin

1 minuut lezen admin Love2BeMama
In de tuin genieten met het hele gezin

Eindelijk, de lente is in het land. Het zonnetje laat zich regelmatig zien, vogeltjes kwetteren als de zon opkomt en mensen op straat zijn weer vrolijk en zie je lachen. Maar wat hebben we er dit jaar lang op moeten wachten! Ik was echt helemaal klaar met de winter, de snerpende wind en de sneeuw. Hopelijk komen er veel mooie dagen waarop de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en wij veel van de tuin mogen genieten.

Genieten in de tuin

In de tuin koffie drinken. Lunchen met de kinderen tussen de middag, als je ze hebt gehaald uit school. De barbecue aan in de avond. Dát is voor mij het echte voorjaarsgevoel. Nieuwe plantjes halen bij het tuincentrum, de moestuin weer vullen met zaadjes, online neuzen bij een tuinmeubelshop en natuurlijk de tuinmeubelen onder het plastic vandaan halen. Ook zo fijn allemaal! Voor dit jaar lijkt het me leuk om een picknickbank aan te schaffen. Wij hebben een grote tuintafel, waar normaal stoelen omheen staan. Om het geheel wat speelser te maken denk ik dat een het gezellig staat om aan een lange zijde een picknickbank te zetten. Daar passen de kinderen prima op, ook als er tussen de middag vriendjes meekomen voor de lunch. Gelukkig zijn dergelijke picknickbanken ook online te bestellen. Wel zo gemakkelijk! Mijn oog is gevallen op deze van wit gepoedercoat aluminium in combinatie met teakhout. Wat vinden jullie. Doen of niet?

 

 

 

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen