Waar ben je naar opzoek?

Bright Day; het grootste Techfestival van Nederland

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Bright Day; het grootste Techfestival van Nederland

Toen de kinderen klein waren hebben we heel veel leuke dingen met ze gedaan. Dagjes uit, dierentuin bezoeken of een binnenspeeltuin. Nu ze ouder worden verleggen ze hun interesses. De oudste is inmiddels 10 jaar en hij heeft het nu over de nieuwste games en gadgets en is soms beter op de hoogte van de nieuwste technologie dan dat wij zijn. Omdat technologie een grote rol in hun leven speelt en ook mama dit mega interessant vindt (nerdmeisje!) gaan we zondag 24 november naar hét techfestival van Nederland: Bright Day. Samen met de kinderen!

I love tech

Ik ben een nerdmeisje in hart en nieren. Toen het internet voor het eerst Nederland bereikte wist ik mijn ouders te overtuigen om dit zo snel mogelijk aan te leggen. Mijn interesse in het internet en technologie is steeds breder geworden. Tien jaar geleden heb ik mijn eigen ‘baan’ gecreëerd (niemand wist wat een blogger was en deed) en zie ik onze toekomst op het internet liggen. Ik vind het leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste gadgets en ontwikkelingen en ik luister heel graag naar een Tech Podcast.

Nieuwste technologie

Als je kijkt wat voor veranderingen er de laatste twintig jaar zijn geweest ten aanzien van toen wij jong waren. Voor onze kinderen is technologie meer dan normaal maar ook voor hun gaan de ontwikkelingen snel. Op het techfestival Bright Day worden we ondergedompeld in de nieuwste technologie en coolste gadgets. We krijgen daar de volgende generatie smartphones et zien (de Samsung Galaxy Fold), vernieuwde voertuigen (waar onze kids later misschien wel in rijden) en de digitale sterren anno nu zijn er ook: Royalistiq en Hacksmith. Voor mijn kinderen geen onbekenden…

Lees ook: Tips van moeders: hoe ga je om met gamen?

Bright Day voor kinderen

Voor kinderen is er ook een speciaal programma: Bright Kids. Speciaal voor de jonge bezoekers en de ouders hebben ze een hoek ingericht waar ze op speelse wijze kennis kunnen maken met coderen en andere tech. Bij ons in huis is er al een robot ingetrokken (LEGO Boost) en ook met coderen hebben ze zowel thuis als op school al kennis gemaakt. Nintendo Labo is hier trouwens ook een hit. Voor onze kinderen zijn robots en coderen al heel normaal. Twintig jaar geleden wisten we nog niet eens wat het was of konden we er alleen van dromen.

Lees ook: Dompel je kind onder in de wereld van virtual Reality met Nintendo Labo VR

Bright Day: grootste techfestival van Nederland

Het grootste techfestival van Nederland mag jij niet missen. Als je ook naar Bright Day wil gaan heb je nu nog kans om tickets te kopen. Wanneer de tickets uitverkocht zijn kun je er helaas niet meer heen. Tickets koop je voor een flight op zaterdagochtend-, middag- of avond of zondagochtend- en middag. Het programma bestaat uit verschillende area’s wat leuk is voor jong en oud. Zo heb je de Gaming Area, de Smart Home Area en de Drone Area. Je ontmoet de modernste robots, leert over de nieuwste innovaties en er zijn verschillende workshops voor kids.

Wij hebben er zin in en gaan volgend weekend naar Bright Day om ons onder te dompelen in de nieuwste innovaties en technologie. Tijdens Bright Day zal ik ook (live) verslag doen op Instagram. Volg je mij daar al?

Let op: tickets kun je alleen online kopen. Vergeet ook niet vooraf een parkeerkaart te kopen dan ben je minder geld en tijd kwijt op locatie.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 5 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen