Waar ben je naar opzoek?

BN’ers worden CliniClowns en verrassen kinderen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
BN’ers worden CliniClowns en verrassen kinderen

Afgelopen week hebben jullie al een persoonlijk artikel van mij kunnen lezen over ziekte binnen het gezin én het persoonlijke verhaal van Jolanda, moeder van Boaz, die acute leukemie kreeg. Boaz moest meteen met een behandeling beginnen. Tijdens zijn behandeling had hij veel steun aan de CliniClowns. De CliniClowns steun ik al meerdere jaren en ik draag ze een warm hart toe. Nu wil ik dan ook je aandacht vragen voor een toffe TV-show die morgenavond op NPO 1 te zien is.

BN’ers verrassen zieke kinderen

Morgen kun je op NPO 1 zien hoe BN’ers kinderen verrassen als CliniClown in Zet ‘m op! De zieke kinderen weten niet dat achter de CliniClown hun favoriete idool schuil gaat. In het diepste geheim bereiden Rico Verhoeven, André van Duin, K3 en Pleun Bierooms zich in het diepste geheim voor om mee te spelen als CliniClown.

Dit programma is een initiatief van de Evangelische Omroep en Stichting CliniClowns. Ze slaan tijdens deze avond hun handen ineen om het belang van het werk van de CliniClowns te laten zien.

Afleiding voor ernstig zieke kinderen

Zo heb je de ernstig zieke Jonathan (13) voor wie de CliniClowns heel belangrijk zijn en ze zijn zelfs bij hem tijdens zijn fysiotheraphiebehandelingen. Hij wordt verrast door André van Duin, waar hij groot fan van is. Emma (5) heeft twee halve nieren en is snel ziek doordat infecties op de loer liggen. Emma wordt verrast door K3! Luca (8) heeft heftige longproblemen en last van epileptische aanvallen en krijgt bezoek van Rico Verhoeven en de 13-jarige Iris kreeg acute leukemie en wordt verrast door Pleun Bierooms.

CliniClowns voor demente ouderen

Het programma laat ook zien dat de CliniClowns er zijn voor mensen met dementie. Het doel daarvan is om mensen te bereiken en uit hun isolement te halen. De clowns maken echt contact met deze mensen waardoor je ze even ziet opbloeien.

Kijk jij ook?

Ik ben heel benieuwd naar de TV show en ik ga zeker kijken! Zoals ik al zei draag ik de CliniClowns een warm hart toe en ik vind het heel tof om andere mensen te laten zien hoe goed het werk is wat ze doen en dat ze daar ook echt wat mee bereiken. Kijk bijvoorbeeld maar eens dit filmpje, wat wij hebben gemaakt voor de CliniClowns. Hier zijn ze op bezoek bij gehandicapte kinderen en zie wat het effect is van het bezoek!

De TV-show wordt gepresenteerd door Harm Edens en Anne-Mar Zwart. Kijk jij morgenavond ook?

Uitzending: Zaterdag 15 december om 20.25 uur op NPO 1!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen