Waar ben je naar opzoek?

Beste laptop voor het gezin: een Chromebook!

2 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Beste laptop voor het gezin: een Chromebook!

Nu wij als gezin naar Curaçao zijn verhuisd, hebben wij veel in ons leven moeten aanpassen. Zo gaan de kinderen vanaf naar een andere school en pakken wij een nieuw leven op, op Curaçao. Voor deze verhuizing moest er enorm veel geregeld worden en waren wij daarvoor soms uren achter elkaar onderweg en werkten wij tussendoor op de laptop verder. Om alles soepeltjes te laten verlopen hebben wij de HP Chromebook (type: 14b-na0245nd) gebruikt. Ik ben zo enthousiast over deze laptop, dat ik er wel een blog aan moest wijden. In deze blog ga ik je dan ook alles vertellen over deze Chromebook en waarom het de beste laptop is voor het gezin.

Beste laptop voor het hele gezin

Zoals jullie weten hebben wij een heel dynamisch gezin. Met drie jonge kids, werken en het huishouden heb je je handen vol. De Chromebook heeft ons hier enorm bij geholpen. Wij gebruiken de laptop dagelijks en best wel lang achter elkaar. Hij heeft tot nu toe nog geen vertraging laten zien en de batterij gaat enorm lang mee; wel meer dan 13 uur. Hierdoor is de laptop niet alleen geschikt voor werk of plezier maar dus ook ideaal voor op reis. Wanneer de kids onderweg een filmpje willen kijken is dat door de lange accuduur ook goed te doen en krijgen wij ook de nodige rust. Hij kan dus ook prima mee op vakantie!

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

Bijna een half jaar geleden postte ik op Instagram een foto met de mededeling dat wij voor een half jaar naar Curacao zouden gaan. Wat leek dat toen nog ver weg maar de tijd is snel gegaan. We hebben de…

 • Linda Bosscher

Ideaal voor school

Wanneer je oudere kinderen hebt die veel online school moeten volgen, is de Chromebook ook een aanrader. Ga jij met je gezin binnenkort op reis en volgen je kinderen online les? Bekijk dan deze laptop om mee te nemen. Een Chromebook werkt namelijk volledig online, ook buiten de deur. Door de constante verbinding kunnen kinderen ook buitenshuis aan school werken en huiswerk maken in Google documenten of spreadsheets. Ook is contact met de leerkracht hierdoor zo gelegd. Daarnaast hanteert de laptop een privacy garantie waarbij de webcam camera een ingebouwd schuifje heeft. De laptop heeft ook vingerafdrukherkenning. Hierdoor kunnen alleen de mensen die kiest, in je laptop en blijven ongevraagde erbuiten. Tot slot is de laptop lekker dun en een lichtgewicht zodat je kind geen zware tas hoeft te tillen. Écht ideaal dus!

Ik kan mij voorstellen dat deze laptop heel erg geschikt is voor gezinnen die voor langere tijd op reis gaan met bijvoorbeeld een camper. Je kind kan school volgen en als ouder kun je hier je werk op doen.

De redenen om voor een Chromebook te kiezen?

Alle redenen om de Chromebook aan te schaffen op een rijtje:

 • Ideaal voor series & films
 • Accuduur van meer dan 13 uur 
 • Privacy gegarandeerd
 • Gebruiksvriendelijk voor jong en oud 
 • Touchscreen
 • Vingerafdrukscanner 
 • Dun en licht dus ideaal voor school of reizen

Ben je nog op zoek naar de perfecte laptop voor het gezin? Bekijk dan de Chromebook op deze website.

Deze blog is geschreven in samenwerking. De laptop hebben wij gekregen.
Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 37 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 13, 12 en 9 jaar. Wij wonen sinds 1,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

 • 1 week geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

 • 1 week geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

 • 3 maanden geleden
 • 1 minuut lezen