Waar ben je naar opzoek?

Eén behandeling voor een gladde en zuivere huid

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Eén behandeling voor een gladde en zuivere huid

De laatste tijd is het hier thuis best druk. Er zijn deadlines die gehaald moeten worden en de bouw van ons huis gaat ook gewoon door. En daarbij natuurlijk nog het gezinsleven, het huishouden en er moet opeens heel veel uitgezocht, uitgedacht en besproken worden voor ons huis die momenteel gebouwd wordt. Dat levert wel wat stress momentjes op. En dat was aan mijn huid te zien…

Het was flink mis…

Het was drama de laatste weken. Ik heb een huid die meestal rustig is maar als het dan mis is heb ik daar weken last van. Dat was de afgelopen tijd het geval. Nu hij eindelijk weer wat rustiger begint te worden werd het tijd voor een boost. Een tijdje geleden had ik al een gezichtsmasker opgestuurd gekregen van MayBeauty. En niet zomaar een gezichtsmasker maar ‘The Incredible Pore Mask‘.

Het is tijd voor een maskertje van MayBeauty!

Verrassing!

Ik was een beetje huiverig door de naam§ van dit masker. Bij het opentrekken verwachte ik een zwart goedje aan te treffen. Maar dat was helemaal niet het geval. Ik was blij verrast toen het masker niet zwart maar groen/grijs bleek te zijn en ook nog eens lekker rook. Dat kon ik wel veilig op mijn gezicht smeren. Toen ik de ingrediënten van dichtbij had bekeken was ik overtuigd. Er zit geen alcoholvariant in wat uitdroogt en het product is niet op dieren getest.

Het masker belooft mij een schonen huid door mijn poriën intensief te reinigen, vetvrij te maken en de poriën te sluiten en te verfijnen en een gladde en zuivere huid achter te laten in slechts één behandeling. Net wat ik nodig had!

Even ontspannen

Nadat ik mijn huid grondig schoon had gemaakt bracht ik het masker aan. Het masker smeert lekker weg: het is een dikke substantie die goed blijft zitten.

Ik had voor mijzelf al een lekker kopje thee gemaakt met wat lekkers en de verse LINDA. Daar zou ik wel even van gaan genieten als ik 20-30 minuten met het masker op mijn gezicht moest blijven zitten. Het masker trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn huid helemaal strak getrokken wordt. Niks niet een kopje thee drinken dus haha. Ik heb de 20 minuten net aan gehaald. Daarna was het masker zo goed ingetrokken dat mijn huid ging jeuken. Ik heb snel een droge huid. Daarom heb ik het masker er toen ook afgehaald. Even lekker afspoelen onder de douche!

masker-maybeauty

Schoon en glad

Het resultaat mag er zijn. Mijn huid voelt ontzettend schoon en glad en zacht aan. Net was ik nodig had! Het masker heeft mijn huid echt een boost gegeven. En nu hopen dat dit een positieve invloed heeft op het verdere herstel van mijn huid.

Ik zie en voel het verschil! Mijn huid ziet er veel frisser en schoner uit en het is minder rood.. Ben jij benieuwd naar dit product? Kijk dan even op de website van MayBeauty. Ze verkopen niet alleen dit fijne masker maar ook nog andere producten. Zeker de moeite waard om te kijken.

Wil jij dit masker ook proberen? Je krijgt bij je bestelling via deze link 30% korting.

voor-en-na-foto-masker

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen