Waar ben je naar opzoek?

BB cream of CC cream?

1 minuut lezen Michelle
BB cream of CC cream?

Het kan je vast niet ontgaan zijn: BB cream is hét beautyproduct van afgelopen jaar. Veel  vrouwen zijn fan van deze multifunctionele crème, omdat het een mix is van make-up en huidverzorging. Nu we net allemaal kennis hebben gemaakt met BB cream, komt beautywereld weer met een nieuw product op de proppen: CC cream. Juist ja, de opvolger van BB cream.

CC Cream – voluit  color and care of color and correct cream – lijkt in veel opzichten op de oude vertrouwde BB Cream: het werkt hydraterend, beschermt je huid tegen de zon en zorgt voor een stralend en egaal velletje. Toch heeft dit nieuwe product een extra functie. Zoals de naam al een beetje verklapt, corrigeert CC cream de tint van je huid. Het kleine zusje van de BB cream bevat  kleurpigmenten die je huid een oppepper geven. Simpelweg heeft CC cream – qua dekking – meer weg van foundation. Maar dit is niet het enige verschil, CC cream gaat namelijk ook huidveroudering tegen.

Wat moet je kiezen?
Vrouwen met een droge huid kunnen CC cream beter aan zich voorbij laten gaan, want het product is olie vrij. Daarentegen is het weer een uitkomst voor vrouwen met een vette huid. Verder is de keuze eigenlijk heel simpel. Als je een vlekkerige, rode of grauwe huid hebt kun je beter kiezen voor een CC cream. Als moedernatuur jou een egale huid heeft geschonken, kun je blijven pakken aan de oude variant.

Ik ben geen grote fan van CC cream, want ik heb helaas een droge huid. Ik hoop dat er in de toekomst een DD cream – die dekt én geschikt is voor alle huidtypes – op de markt komt!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Onderzocht: dochters kosten veel meer geld dan zonen

  • 2 uur geleden
  • 1 minuut lezen
Relatie & Seks

Ik ben een moeder en ik masturbeer…

  • 6 uur geleden
  • 4 minuten lezen
Geldzaken

Tips kinderen om leren gaan met geld

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen