Waar ben je naar opzoek?

Baby in stijl is mama in stijl

1 minuut lezen admin Love2BeMama
Baby in stijl is mama in stijl

Ik ben al eventjes uit de kleintjes, maar vind het soms nog wel leuk om te neuzen op sites met baby artikelen. Wat is er nieuw in buggy-land? Hoe wordt er tegenwoordig gedacht over flesvoeding? En eerste hapjes, hoe zit het daarmee? En natuurlijk, waar koop je de hipste babykleding? Een merk wat in mijn tijd nog niet bestond is nOeser. En dat vind ik heel jammer. Want als ik op de website van Noeser kijk, zie ik niet alleen leuke babykleding, maar ook aan mama wordt gedacht. Want als de baby in stijl is, waarom zou mama dat dan niet zijn?

Kinderkleding

De kinderkleren gaan van babymaten tot 116/122. Je ziet er veel leuks, óók voor jongens. Dat was vroeger ook wel anders. Voor meiden was er genoeg te krijgen, maar voor jongens bleek dat in de praktijk best lastig. Gelukkig is dat nu allemaal verbeterd en is er voor de boys ook genoeg leuks te vinden.

Het verhaal van nOeser is trouwens een bijzonder verhaal. Eigenaresse Annuska maakte altijd al kleding voor haar eigen kinderen. Toen vriendinnen begonnen te vragen om dezelfde kleding, bedacht ze om van haar hobby haar werk te maken. Maar dan wel op haar manier; met een knipoog. Dat is vertaald naar de kernwaarden van nOeser: be nutty, be nice, be nOeser. In alle prints zit altijd wel een knipoog of fun detail. Bovendien wordt er gewerkt met biologisch katoen. En deze combinatie maakt de kleding heel bijzonder!

 

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen