Waar ben je naar opzoek?

5x zonvakanties in mei met kinderen

3 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
5x zonvakanties in mei met kinderen

Het is grauw, winderig, regenachtig buiten en het winterse weer lijken we over te slaan. Hier en daar zijn er al geruchten dat het voorjaar vroeg komt. De meeste mensen gaan de komende weken nog op wintersport maar stiekem zijn wij al aan het nadenken over een zonnige vakantiebestemming voor in de meivakantie. Het voordeel van de meivakantie vind ik namelijk dat onze kinderen ruim twee weken vakantie hebben. De ideale periode om nog voor een betaalbare prijs naar de zon te vliegen! Maar wat is nu de beste bestemming om zon te pakken in die periode? Ik heb 5 bestemmingen voor je op een rij gezet: zonvakanties in mei met kinderen!

Naar de zon vliegen met kinderen

Vliegen met kinderen is echt heel erg goed te doen. Wij zijn al naar verre bestemmingen gevlogen (de jongste was zelfs nog ‘maar’ 3 maanden) en dat ging prima. Het is maar net hoe je hier als ouder instaat. Mijn tip: blijf relaxt dan komt alles goed! Ik zou je zeker, ook met jonge kinderen, adviseren om lekker dat vliegtuig in te stappen en de zon op te zoeken. Hoe fijn is het om die zonnestraaltjes mee te pakken en alvast ‘voor te kleuren’ voor de zomer in Nederland? Hierbij 5 tips voor bestemmingen in de meivakantie met kinderen!

Bestemming 1: Turkije

Wij zijn vorig jaar voor het eerst naar Turkije op vakantie geweest. We waren sceptisch maar we zijn, na deze vakantie, heel erg enthousiast over Turkije. De mensen zijn er heel erg vriendelijk, behulpzaam en op kinderen gericht. We zaten in een all inclusive hotel; kleinschalig en overzichtelijk en het eten was prima! Turkije is een heerlijke vakantiebestemming met kinderen en zeker ideaal om in de meivakantie naartoe te gaan. Niet te ver vliegen, betaalbaar en toch lekker naar de zon, zee en strand.

Meivakantie Turkije 2019

Bestemming 2: Spanje

Spanje is iets dichterbij dan Turkije. Mei is de ideale maand om naar Spanje te gaan. De gemiddelde temperatuur in mei is zo’n 23 graden. Dat maakt Spanje een aantrekkelijke bestemming in de meivakantie.

Op de camping in Spanje

Bestemming 3: Griekenland

Been there, done that. Ook in Griekenland zijn we geweest. Niet in de meivakantie maar een keer in de zomer en herfst. Ook Griekenland vonden we een fijne bestemming om heen te gaan met kinderen. We hebben een zonvakantie met vlucht en verblijf geboekt. Heerlijk in een hotel; dat is voor mij als moeder ook écht vakantie. Een opgemaakt bedje, aanschuiven bij het ontbijt en diner en lekker niks doen.

Vakantie Griekenland met de kids

Bestemming 4: De Canarische Eilanden

Toen de kinderen klein waren zijn we naar de Canarische Eilanden geweest. We hadden daar een fantastisch hotel, waar ik nog wel eens een keer heen wil gaan. Een accommodatie aan zee maar ook met fijne zwembaden. De kinderen zwemmen het liefst in een zwembad dus dat vind ik wel een pré voor een zonvakantie. Nu ze hun zwemdiploma hebben, kan ik ook rustig weer een boekje lezen.

Bestemming 5: Egypte

In Egypte zijn we nog niet geweest, al lijkt me dit wel een land waar we eens heen gaan. Egypte wordt ook steeds populairder. Egypte is het land van de farao’s, piramides en woestijnen maar ook het land van de all inclusive resorts en luxueuze vakanties. Ze zeggen dat Egypte een paradijs is voor de zon- en strandliefhebbers met heerlijke (warme) temperaturen. Als je echt wil gaan voor een luxe meivakantie dan is Egypte the place to be!

10x vliegen met je dreumes

Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat je veilig aankomt, als je gaat vliegen met je dreumes. Maar laten we wel wezen, het is wel zo relaxed als de vlucht een beetje soepel verloopt. Een lange vlucht met een huilende, oververmoeide, bange…

  • Kari van der Heide

Tip: De beste prijs voor een zonvakantie

Ga je met kinderen op vakantie dan kijk je wel naar het kostenplaatje. Heel begrijpelijk want met een aantal kinderen op vakantie gaan is al duur genoeg. Als je bij Prijsvrij.nl boekt dan boek je je zonvakantie standaard met vlucht en verblijf. Er wordt gelet op de beste vlucht, het minst aantal keer overstappen en je kan ook nog een transferservice bij je vakantie boeken. Boek hier je vakantie en geniet van een goedkope zonvakantie.

Ik ben benieuwd: welke bestemming heeft jouw voorkeur om met kinderen naartoe te gaan?

Dit is een gesponsorde blogpost.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen