Waar ben je naar opzoek?

5x leuke Youtube-kanalen om te volgen!

1 minuut lezen Marian Alons
5x leuke Youtube-kanalen om te volgen!

Klik jij ook van het ene filmpje naar het andere? Vind jij het leuk om mee te kijken in het leven van een ander gezin? Love2BeMama heeft 5 toffe Youtube-kanalen voor je verzameld, waar je urenlang naar kan blijven kijken. 

Vergeet niet om Love2BeMama ook te volgen op Youtube!

1. De Bellinga’s 

Familie Bellinga is het populairste Nederlandse gezin op Youtube. Elke dag om 7.00u plaatsen ze een vlog, zodat je je dag kan beginnen met een kopje koffie en een vlog. Het gezin bestaat uit papa Daniël, mama Fara, Luan(4) en Lucilla(2). Ze zitten nu op meer dan 90.000 abonnees!

2. Eh Bee Family

Dit Amerikaanse gezin plaatst zo’n 3-5 filmpjes per week. Ze doen grappige sketches, kookfilmpjes en zijn niet beroerd om de bloopers ook te laten zien. Ook de kinderen (mr. Monkey en miss Monkey) zijn hilarisch!

3. How To Dad

Deze Amerikaanse vader is zijn filmpjes begonnen voor een vriend, die vader werd. Op een komische droge toon verteld hij hoe je bijvoorbeeld op verschillende manieren een baby vasthoudt. Gekenmerkt door zijn donkergroene t-shirt en blote voeten.

4. BubzVlogz

Lindy begon met haar beautykanaal, waarna ze later begon met het vloggen van haar dagelijkse leven. Samen met haar man Tim, 2 hondjes (Chubby en Domo), zoontje Isaac heb je een kijkje in haar leven. Momenteel is ze 33 weken zwanger van hun tweede kindje. Ze heeft de Gender Reveal Party gedeeld en ook al haar naam: Ayla! Bubzvlogz is leuk om te volgen omdat ze niet alleen maar haar leventje filmt, maar ze is ook je beste vriendin. Ze staat heel positief in het leven, doet aan girl talk en ze deelt ook de minder leuke kanten van het filmen.

5. HiHo Kids

In de afgelopen week deelden we al een filmpje waarin de kinderen Hollandse kosten probeerden. Zo behandelen ze elke week in Kids try eten uit een ander land. De kinderen zijn hartstikke eerlijk en doen naast de proeverijen ook unboxing-filmpjes en vlogs.

Welke Youtube-kanalen volg jij? 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen