Waar ben je naar opzoek?

5x de leukste moederdagcadeaus 2020

4 minuten lezen Love2BeMama Love2BeMama
5x de leukste moederdagcadeaus 2020

Moederdag 2020 gaat de boeken in als de meest bijzonder moederdag allertijden. Op school wordt er geen cadeautje geknutseld en ook oma kun je niet bezoeken voor een knuffel. De situatie is zoals het is en wij van Love2BeMama willen jou inspireren en voorzien van de leukste Moederdag-tips om deze moederdag onvergetelijk te maken of om jezelf gewoon eens lekker in het zonnetje te zetten als je niet veel waarde hecht aan moederdag. Want zeg nou zelf; elke moeder verdiend het om extra aandacht aan te geven. De afgelopen weken waren misschien heel fijn maar niet altijd makkelijk.

Moederdagcadeaus: zet jezelf in het zonnetje!

We willen jou in het zonnetje zetten en daarom geven we ook een super MEGA Moederdag pakket t.w.v. 400 euro weg. In deze blog lees je wat je ervoor moet doen om het pakket te winnen.

leukste moederdagcadeaus 2020

We hebben de leukste moederdagcadeaus 2020 voor jou uitgezocht. Natuurlijk kan je ook lekker zelf aan de slag gaan en een origineel cadeautje maken voor je eigen moeder of je kinderen laten knutselen.

Tip 1: Bijenhotel & voederhuisje

Het bijenhotel en voederhuisje van Capi past in elke tuin. Ik vind het design fantastisch. Het hangt niet alleen mooi in je tuin, het zorgt ook nog eens voor biodiversiteit in je tuin. Met het bijenhotel en voederhuisje kun je thuis een steentje bijdragen aan de natuur. De producten van Capi kun je heel goed met elkaar combineren. 

Met het bijenhotel bescherm je de solitaire bij en draag je bij aan de voortplanting van deze bijen. Door de verschillende groottes van bamboestokjes en gaten in het frontje is de ideale omgeving voor deze bijen nagebootst.

Met het voederhuisje geniet je van meer vogels in de tuin. Maar let op; hang het huisje niet te laag (ivm katten) hang deze altijd op het oosten (een beetje beschut). Je kunt het bijenhotel en voederhuisje nog uitbreiden met het vogelhuisje.

Het merk Capi heeft ook hele mooie design bloempotten voor buiten en binnen. Ik ben fan van hun producten!

Tip 2: Organiseer je huis met Curver bakjes

Ik hou van een opgeruimd huis en ik ben dol op bakjes. Met bakjes kun je namelijk je spullen heel fijn ordenen. Ik heb bakjes voor de speelhoek van de kinderen en heb allen knutselspullen hierin georganiseerd opgeruimd. Ook heb ik bakjes in de badkamer en in mijn voorraad- en schoonmaakkast. De stijlvolle jute design opbergers van Curver zijn een uitkomst. En… een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Deze manden van Curver zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof en is dus ook een duurzame opbergoplossing. Ik gebruik ze in ieder geval overal voor en ik weet zeker dat veel meer moeders blij worden van deze opbergbakjes.

Tip 3: Spel Azul Zomerpaviljoen

Ik ben van nature niet echt een spelletjesmens. Wanneer men een spelletje wil doen dan sluit ik mij daar zelden bij aan. Toch ben ik meer spelletjes gaan spelen nu we thuis zijn en in de vakanties vind ik het ook wel leuk om een spelletje te spelen.

Het spel Azul Zomerpaviljoen kende ik niet. Het is de derde, stand-alone, uitgave binnen de spellenreeks Azul. Voltooi het onvoltooide zomerpaviljoen van wijlen Koning Manuel I om de Portugese koninklijke familie te eren! Neem diamantvormige tegels uit het aanbod op tafel en scoor de meeste punten door de tegels tactisch te plaatsen op jouw spelersbord. Door slimme keuzes te maken kun jij gebruik maken van de bonussen en daarmee het spel winnen! Een leuk spel om cadeau te geven met moederdag. Je moet er wel even voor gaan zitten om het spel te leren kennen. Gun jezelf die tijd en je beleefd daarna gezellige ouderwetse spelletjesavonden samen met je gezin of straks weer met vrienden en familie.

Tip 4: Magix Photostory Deluxe 2020

Heb jij ook nog een hele database met foto’s die je wil sorteren, bewerken en digitaal in wil plakken? Herkenbaar! Een punt wat al heel lang op mijn to-do staat. Toch dwing ik mijzelf hier nu wat meer tijd aan te besteden. Ik gebruik het softwarepakket Magix Photostory Deluxe 2020 voor het bewerken van mijn foto’s. Hiermee kun je in een handomdraai foto’s bewerken. Je kan er ook leuke filmpjes van maken en deze delen met familie. Je creëert een onvergetelijk fotoverhaal met hoogwaardige effecten. Super leuk om lekker creatief mee bezig te zijn en je foto’s een upgrade te geven. 

Tip 5: Een mooi sieraad van Jéh Jewels

Geef (jezelf) een sieraad cadeau van Jéh Jewels. Deze icons collectie van Nederlandse bodem bestaat uit verschillende bedels met ieder een eigen bijzondere betekenis. Je kan de bedels samen dragen maar ook weer los van elkaar en je kunt wisselen van ketting. 

Sieraad van Jéh Jewels

Is het nu niet mogelijk om je (schoon)moeder in het zonnetje te zetten door bij haar op bezoek te gaan? Shop dan zo’n leuk cadeau online en stuur het naar haar op. Van echte post wordt ook nog steeds iedereen blij ❤️

Winactie MEGA Moederdagpakket

Om jou als moeder in het zonnetje te zetten geven wij een moederdagpakket weg! Dit pakket bevat de volgende items:

 • 2 maxi jurken van My Jewellery in maat XL
 • Een nep bont jas oud roze van My Jewellery in maat XL
 • Magix Photostory Deluxe softwarepakket
 • Een sieraad van Jéh Jewels
 • Het spel Azul Zomerpaviljoen

Deze winactie is verlopen. De winnaar is: Dorien Broekhof Mulder uit Voorschoten. Ze heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Deze blogpost bevat affiliatelinks en producten die we gekregen hebben.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Wonen op Curacao en terug naar Nederland

 • 2 weken geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Rechten alleenstaande moeder met kind

 • 2 weken geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

 • 4 maanden geleden
 • 1 minuut lezen