Waar ben je naar opzoek?

We hebben al veel inspiratie gedeeld betreft Sinterklaas cadeautjes voor kids van 0 tot 5 jaar en voor kinderen vanaf 10 jaar. Genoeg inspiratie dus voor kinderen maar wat geef je nou aan je man, vriendin, vrouw, moeder, vader, schoonmoeder, zus, nichtje, schoonzus of zwager? Dat vind ik altijd het meest lastige; voor volwassenen een cadeautje kopen. Omdat ik vast niet de enige ben die dit lastig vindt, heb ik veel leuke tips verzameld in deze blogpost. Zodat jij niet uren over het internet hoeft te struinen: de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders. 

Zoek je Sinterklaas cadeautjes voor ouders?

Dit jaar kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met de Sinterklaas voorbereidingen. Een slimme moeder is dus op tijd op Sinterklaas voorbereid. Begin beter gisteren dan vandaag: koop op tijd je Sinterklaas cadeautjes. De komende tijd gaan wij weer lekker veel Sinterklaas inspiratie posten. Niet alleen voor de kinderen maar ook de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders. Ideetjes die je zelf in de zak kunt gooien of, als jullie al lootjes trekken, je kinderen onder de neus kan schuiven.

Gratis inpakpapier

Geen inpakpapier in huis? Download dan het gratis Love2BeMama Sint inpakpapier met cadeaulabels.

de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Sinterklaas cadeautjes voor ouders? Meestal denk je daar pas aan wanneer alle cadeautjes voor de kinderen gekocht en ingepakt zijn. Beter denk je dit jaar ook aan jezelf, want ook jij verdiend wat aandacht. Laat je inspireren door deze cadeau-ideeën.

Lekker warme voeten

Sokken geven saai? Helemaal niet! Als je Happy Socks geeft dan geef je kwaliteit, kundigheid en creativiteit. Alle sokken zijn unisex omdat zij er in geloven dat je zelf moet bepalen welke sokken je leuk vindt. Hierdoor zijn er kwalitatief goede sokken voor iedere gelegenheid, mentaliteit en stijl. Past prima op het lijstje met Sinterklaas cadeautjes voor ouders.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaas cadeautjes voor ouders

Een spannend boek

Geef een spannend boek cadeau. Fijn om in ‘te verdrinken’ tijdens regenachtige en koude dagen. Scandinavische thrillers zijn op dit moment erg populair. Wat denk je van de volgende boeken:

Top 5 populaire boeken Sinterklaas cadeautjes voor ouders

  1. Cold Case Kwartet 2 – De Fjord (Jorn Lier Horst)
  2. Box (Camilla Lackberg)
  3. Nachtvorst (Suzanne Vermeer)
  4. IJskoud (Suzanne Vermeer)
  5. De zonde waard (Simone van der Vlugt)

Voor jezelf en het milieu zorgen

Geef een Dopper cadeau! Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater. Een leuke tip voor Sinterklaas cadeautjes voor ouders.

Lees verder onder de afbeelding!

Fjallraven rugzakken

Wat geef je ouders voor Sinterklaas? De Fjallraven rugzakken zijn mateloos populair. Ze zijn degelijk, goed schoon te maken en hartstikke hip. De rugzakken zijn gemaakt om rugproblemen te voorkomen want rechte rugzakken zijn blije ruggen. Ideaal om mee te nemen naar je werk of wanneer je op vakantie gaat.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaas cadeautjes voor ouders rugzakken

Gebreide sokken van SOXS

Nooit meer koude voeten! De hippe warme geitenwollen sokken van SOXS zijn er voor het hele gezin. Warm en modieus. Deze zijn ook echt een hit op het lijstje met de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders.

Deurbel met camera

Ring is een Amerikaans merk dat wereldwijd innovatieve producten levert om de veiligheid rondom woningen en bedrijfspanden te vergroten. Van video deurbel tot beveiligingscamera. Alle producten zijn met elkaar te koppelen en gemakkelijk om te installeren. Met de producten van Ring creëer je een ring van veiligheid rondom je woning.

Abonnement op Storytel

Voor slechts € 9,99 per maand krijgen gebruikers onbeperkt toegang tot deze boeken. De beste boeken, de beste streamingservice voor luisterboeken, onbeperkt luisteren voor een vast bedrag per maand. Nieuwe abonnees kunnen Storytel de eerste 14 dagen gratis uitproberen. Meld je hier gratis aan!

Kobo e-reader

Met een Kobo e-reader krijg je de beste leeservaring op het gebied van digitaal lezen. De niet-spiegelende E-ink beeldschermen stellen je in staat om zelfs bij fel zonlicht urenlang te lezen, zonder dat je ogen vermoeid raken. Met een geheugen voor duizenden boeken en een batterij die tot 2 maanden meegaat, raak je nooit uitgelezen.

Lees verder onder de afbeelding!

Sinterklaas cadeautjes voor ouders Kobo e-reader
Een fijn kookboek

Kookboeken zijn altijd een goed idee als Sinterklaas cadeautjes voor ouders. Leuk om te vragen en om te geven! De populairste kookboeken van dit moment zijn:

Nintendo Switch

Als je verslingerd bent aan Super Mario, niet genoeg kunt krijgen van The Legend of Zelda en Animal Crossing of gewoon meer wilt weten over je favoriete Nintendo-serie, dan ben je hier aan het juiste adres! Kies een Nintendo-serie en ontdek games voor de Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite of de Nintendo Switch Oled. Heerlijk om een avondje te chillen op de bank. Muziekje erbij, wat lekkers en gamen maar. Wie zei dat gamen alleen voor kinderen was?! Wel wat duurder maar leuk om op je lijstje te zetten met Sinterklaas cadeautjes voor ouders.

Sinterklaas cadeautjes voor ouders Nintendo

Ben je nog steeds inspiratieloos Sinterklaas cadeautjes voor ouders? 

Ook leuk om te geven zijn de volgende Sinterklaas cadeaus voor ouders:

  • Pathé thuis cadeaukaart om films vanaf de bank te huren
  • NETFLIX tegoedbon
  • Disney+ abonnement: niet alleen leuk voor kinderen!
  • Goede koffie
  • Lekker thee
  • Een massage of dagje sauna

Dit waren de leukste Sinterklaas cadeautjes voor ouders. Heb je nog aanvullingen? Zet ze dan in de comments!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen