Moeder van 4 kinderen en een reislustig gezin

Hai! Dit is mijn eerste blog bij Love2BeMama en wat vind ik het leuk om via deze community mijn ervaringen met het moederschap te delen met andere moeders.

Voorstellen

Ik ben Bianca, 38 jaar en moeder van 4 kinderen. Twee dochters van 12 en 7 jaar en twee zoontjes van 5 en 1 jaar. Met mijn gezin woon ik in Almere.

Buiten dat ik druk ben met deze zeer energieke schatjes van me ben ik werkzaam als ZZP-er. Daarnaast ben ik dol op koken en lekker eten, creatieve acties, persoonlijke ontwikkeling, dagjes/avondjes uit en reizen.

En dat je met 4 kinderen gewoon kunt blijven reizen, daar ben ik graag het levende bewijs van. We zijn een reislustig gezin!

Moeder van vier kinderen - reislustig gezin

Reizen met kinderen

Afgelopen herfstvakantie vertrokken wij met onze vier kinderen naar Marokko voor een rondreis door het zuiden van het land. Vooraf kregen we de nodige vragen en verbaasde blikken als we onze trip aankondigden. ‘Oh leuk, gaan jullie met z’n tweetjes?’ was wel de meest gehoorde vraag. En als we dan aangaven dat we met onze volledige karavaan die kant op zouden gaan, zagen we ogen vaak een stukje groter worden.

Lees ook: 15 tips voor vliegen met kinderen

Een ervaring rijker

Maar het is gelukt, we zijn heelhuids en compleet weer teruggekomen en het was fantastisch!

Marokko is een geweldig land om met kinderen doorheen te reizen, dus mocht ik jullie op ideeën gebracht hebben: voor tips moet je bij mij zijn!

Ik hoop nog veel blogs te schrijven (ook over ons reislustig gezin) en contact te hebben met jullie, alle lezeressen. Dus heb je een vraag, een verzoek of gewoon een opmerking: reageer vooral.

Naar Marokko met vier kinderen

Bianca Ochse

Ik ben Bianca, 38 jaar oud en trotste moeder van vier kinderen (12, 7, 5 en 1 jaar oud). Ik ben zelfstandig ondernemer en met mijn bedrijf B. at the Office adviseer, ondersteun en faciliteer ik diverse organisaties. Ik ben dol op reizen, koken en lekker eten, creatief bezig zijn, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk op mijn man en kinderen.

2 reacties
  1. Wauw hoe gaaf dat je dit allemaal combineert met zo een groot gezin! Ik heb soms het gevoel dat ik al overloop met slechts één kind. #goals!

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.