School staakt? Julianatoren open! (met korting)

Heb je het al gehoord? Woensdag 6 november 2019 gaan leerkrachten van basisscholen weer staken. Dit doen ze niet om ons te pesten maar juist om onze kinderen beter onderwijs te kunnen bieden. Het lerarentekort is groot en kinderen worden naar huis gestuurd. Dat is ook niet wat wij willen. Dat is (onder andere) de reden dat ze staken. Maar geen paniek; school staakt? Julianatoren is open op de dag van de lerarenstaking en je krijgt ook nog eens 7,50 euro korting.  

School staakt, park open

Op woensdag 6 november gaat Kinderpretpark Julianatoren een extra dag open. De reden hiervan is de lerarenstaking. Het verzoek aan de ouders van de basisschoolkinderen is om zelf opvang te regelen. Reden genoeg voor het Apeldoornse pretpark om op deze dag, net als in 2017, de poorten vanaf 10:00 uur te openen.

Kaarten met korting

School staakt? Niet getreurd! Extra leuk is dat je op de dag van de staking het pretpark kunt bezoeken met een flinke stakingskorting. Toegangskaarten kunnen via de website van het pretpark besteld worden met € 7,50 korting. Parkeren is gratis.

Bekijk hier de toegangsprijzen Julianatoren en bestel je kaarten online.

Zo maak je van deze dag een gezellige dag. Ga samen met vriendinnen en hun kids een dagje naar Kinderpretpark Julianatoren!

Lees ook: Gratis uitjes in Nederland voor het hele gezin!

Korting voor het hele seizoen

Ga je niet op 6 november naar Kinderpretpark Julianatoren maar wil je toch korting? Bestel je toegangskaart voor de Julianatoren met € 2,00 korting makkelijk en snel online. De toegangskaart is hete hele seizoen geldig.

Julianatoren 2,- korting

School staakt? Julianatoren open

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.