Grote paniek bij Fortnite spelers: het spel is op zwart gegaan!

Ik heb een Fortnite speler in huis die al dagen uitkeek naar haar het nieuwe seizoen van Fortnite. Alleen vrees ik dat ik hem vanmiddag teleur moet stellen. Het populairste spel op aarde is namelijk op zwart gegaan. Op enkele minigames na, kan het spel niet meer gespeeld worden. Is het spel uit de lucht of is het een opmaat naar een nieuw hoofdstuk? Het is sowieso mysterieus want ik kan mij niet voorstellen dat het populairste spel op aarde de stekker eruit trekt…

Het einde van het populairste spel op aarde

De livestream van het spel toont niets anders dan een zwart gat met achtergrondgeluiden. In plaats van dat het nieuwe seizoen live ging verscheen het zwarte gat. Spelers zagen hoe een raket samen met andere raketten samenkwamen in een explosie en daarbij een meteoor in de spelwereld opslokten. Vervolgens verscheen er een meteoor uit een scheur in de hemel en na de explosie die hierop volgde werd alles in het spel opgeslokt in een zwart gat.

Het populairste spel op aarde is op zwart gegaan

Lees ook: Tips van moeders: hoe ga je om met gamen?

Komt er een Chapter 2?

250 miljoen spelers zijn geschokt! Livestreamsite Twitch werd overspoeld door berichten van paniek. Is dit het einde van Fortnite? We lijken er nog geen antwoord op te krijgen want ook de Twitter-pagina van ontwikkelaar Epic Games staat op zwart.

Maar echte paniek lijkt ook weer niet nodig te zijn want er is geen aankondiging geweest dat Fortnite ermee zou stoppen. Dat zou ook wel dom zijn met zoveel miljoenen fans. Er zijn verschillende aanwijzingen dat er een ‘Chapter 2’ gaat komen. Met mogelijk een nieuwe speelbare map in Fortnite.

Hoe het verder af zal lopen dat weet niemand nu. Waarschijnlijk weten we vanavond meer!

Lees ook: Wat is Fortnite? Een uitleg voor ouders en leerkrachten die er nog niks van snappen

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.