Heb jij de HEMA babydraagzak al gespot?


Vandaag viel mijn oog op de HEMA babydraagzak die vanaf nu te koop is bij HEMA. Super leuk! De HEMA babydraagzak maakt je wereld als moeder groter. Het dragen van je baby is haast niet meer weg te denken. Ik heb het ook vaak gedaan, het gaf mijn kind rust en daardoor ook mij. Op zo’n moment had ik mijn handen even vrij. Ook is het dragen van je baby ideaal wanneer je op reis gaat of een dagje weg bent. Bij mijn derde baby nam ik heel vaak de wandelwagen niet eens meer mee. Peuter in de buggy, baby in de draagzak en kleuter naast mij. Je moet toch wat dan… 

Makkelijk en snel de deur uit met de HEMA babydraagzak

Met de HEMA babydraagzak ben je in no time de deur uit en heb je je kindje lekker bij je. Je kleintje voelt zich veilig en is lekker dichtbij jou. Met een babydraagzak verplaats je je ook veel makkelijker. Hallo buitenwereld, daar ben ik weer! Het dragen van je baby is praktisch maar geeft ook een sterke onderlinge band. Onderzoek toont aan dat baby’s die vaker gedragen worden rustiger zijn en minder huilen. Dat ging in mijn geval wel op! Ik kreeg er mijn dagen weer mee terug.

HEMA babydraagzak met liefde ontwikkeld

De HEMA babydraagzak biedt veiligheid, stabiliteit en comfort en ziet er ook nog eens super leuk uit. Lekker stoer dus ook leuk voor de papa’s om te dragen. De stijlvolle babydraagzak is ook nog eens deels vervaardigd van gerecycled materiaal. HEMA denkt ook aan alles! De babydraagzak is zo fijn omdat het de intimiteit van een draagdoek combineert met het gemak van een draagzak die ook nog eens ergonomisch verantwoord is. HEMA heeft er veel aandacht aan besteedt om dit product te ontwikkelen.

Lees ook: Heel veel gratis babydozen en kraampakketten

Vanaf de geboorte te gebruiken

Je baby kan vanaf de allereerste dag gedragen worden in de babydraagzak. Je kunt hem gebruiken totdat je ongeveer 11 kilo is (maat 80). De draagzak groeit mee met je baby dus je hoeft geen extra producten te kopen. De HEMA babydraagzak is erg makkelijk in gebruik.

Koop hier de HEMA babydraagzak.

Kijk bij HEMA baby voor nog meer producten.

HEMA babydraagzak

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.