De lente komt eraan!

Oh wat hebben we afgelopen weekend al heerlijk mogen genieten van het mooie weer. Wij hadden meteen de zomer in ons hoofd en hebben eindelijk een tuinset besteld. Gelukkig konden we daar dit weekend meteen gebruik van maken.

Het was nog niet super warm maar ik merkte meteen al dat we ook echt een parasol nodig hebben. Maar dat wordt nog wel een zoektocht. We wonen aan de rand van de wijk en vangen ook echt de wind. Als het behoorlijk waait dan staat er in onze tuin niks veilig. Toch willen we graag schaduw creëren in de tuin voor onszelf en voor spelende kinderen. Ik ben al op zoek gegaan naar grote parasols om een parasol naar wens uit te zoeken. Ik heb nog niet gevonden wat ik zoek want ik heb nog best wat eisen: hij moet groot zijn, stevig staan, niet teveel wind vangen (dat is lastig met een parasol haha) en op allerlei standen te gebruiken zijn.

Er is ook zoveel keuze. Je hebt stokparasols, zweefparasols, parasolvoeten voor de juiste parasol en dan ook nog parasol beschermhoezen. En dan heb je ook nog de verschillende materialen; graniet, polyester en aluminium. Kies je voor een hoge kwaliteit? En welke kleur en maat kies je dan? Parasols zijn er in allerlei uitvoeringen: met een ronde, vierkante of rechthoekige vorm. De keuze is reuze!

Toch vind ik een parasol wel een must in de tuin. Hij beschermt je tegen de zon en zorgt voor een aangename temperatuur voor op je terras. Een parasol houdt UV stralen tegen en zo creëer je een fijne plek om samen een hapje en een drankje te doen in de tuin. Op deze manier zit je ook veel fijner in je tuin dan wanneer je de volle zon vangt.

Wanneer je de juiste parasol hebt gekozen kun je deze online bestellen en profiteer je van gratis verzending. Ideaal!

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.