Je huis beveiligen: wel of niet doen?

Denk jij er wel eens over na om je huis te beveiligen? Zou het je gerust stellen wanneer je je huis veilig achter kan laten wanneer je op vakantie gaat of geeft het je juist een extra veilig gevoel wanneer de nacht valt en je naar bed gaat?

Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om je huis te beveiligen. Met een compacte oplossing kun je al het gewensten resultaat behalen.

Heb je al eens gedacht aan een IP Camera beveiligingscamera? Met een Somfi IP Camera ben je altijd in contact met je woning. De HD beveiligingscamera’s nemen alles op en waarschuwen bij onraad. Dit doen ze via een app op je telefoon. Ze maken gebruik van een privacy shutter zodat, wanneer je thuis bent, je privacy gegarandeerd wordt. Wanneer jij thuiskomt gaat de camera letterlijk dicht. En dat is wel een fijn gevoel! Hij gaat aan het werk wanneer het moet en wanneer het niet nodig is houdt hij zich op de achtergrond.

De IP Camera van Somfy zorgt er op een eenvoudige wijze voor dat je altijd, op ieder moment een kijkje kunt nemen in je huis. De camera’s leveren prachtige HD of full-HD beelden van hoge kwaliteit. Tevens kan je inzoomen zonder dat je beeld onduidelijk wordt. De camera’s beschikken ook over een groothoeklens van 130 graden, waardoor een groot gedeelte van de ruimte in één beeld wordt gevangen. En dat is alles wat je verwacht van een beveiligingscamera.

En als je de Somfy One kiest dan heb je een beveiligingscamera met een ingebouwde sirene van 90+ dB. Bij ongewenst bezoek zal dit alarm geactiveerd worden en krijg jij een pushbericht wanneer er ongewenst bezoek in je huis is.

Ze hebben verschillende camera’s dus voor ieder huishouden is er een geschikte beveiligingscamera te vinden. Tevens zijn ze zo gemaakt dat ze niet te opvallend zijn en ze ook nog eens prima in je interieur weggewerkt kunnen worden.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.