Een nieuwe loungeset, tafel en tuinstoelen uitzoeken

Wij zijn twee weken geleden op wintersport geweest en hebben daar prachtig weer gehad. Toen we weer terug waren in Nederland werden we getrakteerd op ook prachtig weer. Dat was echt een cadeautje. Van dat mooie weer kan ik echt opladen, ook al houd ik ook wel van de winter (we gaan natuurlijk niet voor niets op vakantie naar de sneeuw). Van mooi weer krijg ik altijd veel energie en inspiratie én we hebben meteen een datum geprikt om eindelijk nieuwe tuinmeubels uit te gaan zoeken!

Aan het water wonen

We wonen nu ruim een jaar in ons nieuwe huis en hebben al een zomer hier gehad. Wat hebben we al genoten van de tuin; veel ruimte, veel gras, tuin op het zuiden, kinderen die zwommen in het natuurwater en na het eten nog even bootje gingen varen en het uitzicht wat we hebben… De beste keus om hier naartoe te verhuizen. Toch in de wijk wonen maar wel ‘buitenaf’. Elke dag is het alsof je op vakantie bent!

Nieuwe tuinmeubels

Het klaarmaken van de tuin koste wel wat tijd en daarom hebben we vorig jaar ook nog niet gezocht naar tuinmeubels. Maar dit jaar wil ik nog meer kunnen genieten van de tuin door er ook lekker in te kunnen zitten. Daarom gaan we binnenkort op zoek naar tuinmeubels: kunststof tuinstoelen voor op de privé steiger waar de kinderen kunnen vissen, een tuintafel met fijne stoelen en een loungeset.

Het is zo fijn om een fijne plek te hebben waar je kunt thuiskomen na je vakantie of na je werk; een plek waar je je thuis voelt. Of je nou groot woont of klein, zorg ervoor dat jij je thuis voelt op de plek waar je wil zijn! Creëer een fijne plek voor jezelf en je gezin waar je samen kunt genieten van de kleine dingen van het leven ♥️

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.