4x de ultieme kerstcadeaus voor moeders

In de drukke Decembermaand ben ik voornamelijk bezig met cadeaus voor de kinderen, cadeaus voor familie en ben ik aan het nadenken wat er op tafel moet komen tijdens het kerstdiner. Eigenlijk schiet het kerstcadeau voor mezelf er een beetje bij in! Ik heb er niet eens tijd voor om over na te denken. Herkenbaar? Daarom heb ik voor jou deze tips voor kerstcadeaus voor moeders op een rijtje gezet. Dus ik zou zeggen; schuif dit artikel lekker onder de neus van je man!

4 tips voor de ultieme kerstcadeaus voor moeders

Tip 1: Hipinderegen.nl

Voorbij zijn de tijden van als een verzopen katje op het schoolplein de kids opwachten! En er nog hip uit zien ook. Hipinderegen.nl heeft ontzettend mooie regenjassen die ook nog eens super functioneel zijn. Maak je anti-regen outfit helemaal af met de stijlvolle laarzen en zo trotseer je zelfs onze echte Hollandse regenbuien. Naast dat de producten van hipinderegen.nl er prachtig uitzien, zijn ze ook nog eens duurzaam! Om nou te zeggen dat het van mij wel mag gaan regenen met kerst zou te ver gaan… maar ik zou er in ieder geval flitsend uit zien!

Tip 2: Kaya Sieraden

De prachtige sieraden van Kaya Sieraden worden met de hand gemaakt door Tanja en zijn daardoor ‘one of a kind’. Je kunt bijvoorbeeld een Mama armband samenstellen en de naam van je kind er in laten graveren. Of je kunt kiezen voor ‘matching armbanden’ voor moeder en kind. Hoe leuk is dat? Zo heb je een unieke kerstherinnering en een prachtig sieraad. Een ultiem kerstcadeau voor moeders en kinderen.

Tip 3: Sock&Sock

De hippe moeders onder ons lopen er dankzij Sock&Sock flitsend bij deze kerstdagen! Super leuk natuurlijk om deze cadeaubox onder de kerstboom te vinden met deze unieke en grappige sokken er in. Wanneer je helemaal nooit meer voor sokken wilt shoppen, biedt Sock&Sock een unieke service! Je kunt je namelijk abonneren zodat je elke maand een pakketje met nieuwe sokken krijgt, elke set sokken is onderscheidend met prachtige prints.

Tip 4: Helemaal Anno Nu

Wanneer ik op de webshop van Helemaal Anno Nu rondkijk, zie ik eigenlijk alleen maar dingen die ik op mijn verlanglijstje wil zetten. Naast alle prachtige items voor in huis bieden ze ook meest fantastische armbanden en horloges aan in hun webshop. Stuk voor stuk uniek en tijdloos en nog voor een zacht prijsje ook. Hiermee kun je zeker voor de dag komen tijdens het kerstdiner bij je schoonouders!

Zoek je nog een tof kerstcadeau voor vaders? Zoek niet verder want hier heb ik de 3 leukste tips voor jou!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.